Ma ktos z was porownanie baselinera z apilo, chcialbym wdrozyc ktorys z tych systemow, natomiast pytanie czy warto doplacac? mam okolo 1,5k aukcji i zalezy mi na integracji miedzy sklepem stacjonarnym, internetowym i allegro. Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie będę wdzieczny za pdozielenie się doświadczeniem #jdg #baselinker #apilo #przedsiebiorczosc
@hubba-bubba: Swego czasu używaliśmy w firmie BL, ale po tych chorych podwyżkach zaczęliśmy szukać alternatywy. Wybór był pomiędzy Apilo, a SellAsist. Podczas testów na Apilo brakowało mi mnóstwo automatyzacji (nawet najprostszych), mało opcji konfiguracji pod siebie. No i padł wybór na SA, gdzie siedzimy od prawie 2 lat - naprawdę mnóstwo opcji ustawień, sporo integracji, w miarę dobry WMS. Jakie są minusy? A no stabilność... Pomimo tego, że mamy dedykowany
@dawid110d: Dzięki wielkie za szczegółowy opis. Jestem na tych wszystkich grupach i właśnie wyszedłem z takiego założenia, że dużo tam może być podkoloryzowane, też jest sporo naganiaczy na platformy, albo przy pytaniu podobnym do mojego odpowiedzi typu "nie warto" i tyle w temacie :D. Czytałem też o tych chorych podwyżkach na baselinkerze i z tym to ich mocno poniosło, ale to już przy pakiecie enterprise, wiec mi jeszcze do niego
@vulfpeck: wiem, natomiast do 5k zamowien miesiecznie u mnie daleka droga, ale jestem mega zadowolony od kiedy go wprowadzilem, w moim wypadku to jest na pewno z miesiac czasu zaoszczędzonego na wprowadzaniu towaru z sklepu na allegro i olx, akurat teraz mialem najwięcej aukcji do wystawiania już nie mówiąc o synchronizacji wszystkiego, no po prostu bajka i zaluje, ze wczesniej nie mialem
Jakbyś potrzebował jakiegoś wsparcia/porady, daj znać. Absolutnie za darmo jakby co, po prostu lubię to narzędzie.
Jakbyś szukał też jakichś dodatkowych kanałów sprzedaży, to daj znaka. Pracuję w polskim oddziale Aliexpress, wdrażam sprzedawców na platformę i można sobie zdywersyfikować trochę źródła zamowień. Nie obiecuję złotych gór, ale powoli się to rozkręca. :)
@vulfpeck: dzięki bardzo miło z Twojej strony jak bym nad czymś mocno się głowił będę się odzywał bo na pewno chciałbym trochę automatyzacji jeszcze wprowadzić. Z akademii na pewno skorzystam tylko potrzebuje nieco więcej czasu bo teraz z tym mam największy problem, żeby na spokojnie do tego podejść
#jdg #baselinker #apilo #przedsiebiorczosc
Pamiętaj, że na Enterprise zapraszają od miliona złotych obrotu miesięcznie lub 5k zamówień.
Mam na co dzień styczność z Basem i jego
Jakbyś potrzebował jakiegoś wsparcia/porady, daj znać. Absolutnie za darmo jakby co, po prostu lubię to narzędzie.
Jakbyś szukał też jakichś dodatkowych kanałów sprzedaży, to daj znaka. Pracuję w polskim oddziale Aliexpress, wdrażam sprzedawców na platformę i można sobie zdywersyfikować trochę źródła zamowień. Nie obiecuję złotych gór, ale powoli się to rozkręca. :)
A no i polecam zrobienie tego kursu - https://base.com/pl-PL/akademia/