Aktywne Wpisy

maybe +56
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Auto było już w ciężkim stanie. Pęknięta szyba przednia, progów brak, jakaś korozja na elementach nośnych, palił na 3 cylindry, inne usterki. Puściłem handlarzowi skupującemu auta do Afryki. Okazało się potem, że nie puścił jej do afryki bo uznał, że jest w zbyt dobrym stanie i sprzedał gdzieś w Polsce.
Po roku auto znowu wypłynęło na sprzedaż na OLXie. Wciąż byłem na grupce właścicieli tego auta na fejsie. Zwykle tam doradzałem z naprawami więc dobra dusza ja napisałem coś w stylu
"Ej, kiedyś sprzedałem auto do handlarza, znowu jest na sell, było bardzo skorodowane, jeżeli byście oglądali to uważajcie na X, Y i Z"
Reakcja grupy? Spułtali się, że pewnie sprzedałem wtedy za darmo i teraz mi szkoda, że ktoś więcej zarobi xDD
#motoryzacja #samochodowy
źródło: images
Pobierzcodziennie te same pytania jaki olej do astry H albo jakie pióra wycieraczek kupić xD
@SzubiDubiDu: Przebijam, patrz na to xD
źródło: Screenshot 2025-08-28 at 01-51-38 Pomoc - Adaptery USB 2.5Gb z Aliexpress ( Realtek RTL8156BG) QNAP Forum
Pobierz