Wpis z mikrobloga

@ElMurano: No swiety nie jest ale nie sluchalbym sie goscia ktorego kariera "sportowa" byla oparta na jawnym farmazonie.
Nie wspominajac o tym ze gosc nie ma majatku bo wszystko przepisal na zone zeby nie splacac zadnych dlugow, nie wspominajac o indycencie gdzie odbil dziewczyne Salecie. Wielki autorytet dzisiejszych 12 latkow XD
  • Odpowiedz
@Mastah1: najman to tez smiec. Ale ja nie uwazam, ze złodziej nie ma prawa powiedzieć, że inny złodziej kradnie i jest to złe. Dla mnie liczy się treść, a nie kto te treść wypowiada. A tutaj najman mówi o alkoholiku, który jeździ po pijaku i nie widzi w tym nic złego i w ten sposób może kogoś zabić (co jest prawdą, że górski pastuch jeździ po pijaku bo musiał płacić
  • Odpowiedz
@ElMurano farmazon czy nie, pośmiewisko czy nie, jak dla mnie pod względem moralnym najman jest o poziom wyżej od pastucha za to, że nie jeździ n------y i nie robi awantur w samolocie. A osiągnięcia sportowe mają dla mnie podobne - kariera oparta na dostawaniu w pysk i biciu tego drugiego to dla mnie pośmiewisko
  • Odpowiedz