Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +184
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +28
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

#rozowepaski #niebieskiepaski #tinder
źródło: IMG_20250907_151736
PobierzPuste damskie konto dostanie tyle lajków bo po założeniu jest boostowane tak jak męskie. Po prostu wyświetla się priorytetowo tysiącom facetów i przy 50% szans na like’a można nawet wyliczyć ile miało wyświetleń.
No i co z tego? Tak jest, jednak czy Ty myślisz, że wśród kobiet to wszystkie w porządku lub kumate, z którymi da się normalnie porozmawiać? Otóż muszę Cię rozczarować - nie. Wydaje mi się, że logicznym jest, że lepiej mieć wybór spośród 1000 niż
@herbata_z_cytryna: Nie rozczarowałeś mnie, bo wcale tak nie uważam i nawet nie wiem, skąd ten pomysł. Jeśli ktoś wie, czego chce i zamierza stworzyć udany związek, i ogólnie podejść do tematu na poważnie, to będzie miał trudno, obojętnie jakiej jest płci.
@choochoomotherfucker: No nie. Ja Ci tylko podaję przykład typów jacy są w tym garze. Są różni i to do kobiety należy wyselekcjonowanie odpowiedniego dla siebie, tylko tyle.
Mówię też pod kątem innych mężczyzn, w miarę normalnych nazwijmy to, którzy mają wybór np. wśród 10, gdzie 8 nie nadaje się w zasadzie do wymiany zdań, a 2 np. ulecą mu albo nie
@picasssss1: Ale te 10 par jest wartościowych nie to co te 9999+ creepów po tygodniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)