Wpis z mikrobloga

@picasssss1 statystycznie ma większe szanse, ale sporo jest s--------n więc sporo gówna musiała by poprzezucac, by znaleźć kogoś sensownego. A Ci normalni to zazwyczaj później jej godności więc siedzi i szuka ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@picasssss1:

Puste damskie konto dostanie tyle lajków bo po założeniu jest boostowane tak jak męskie. Po prostu wyświetla się priorytetowo tysiącom facetów i przy 50% szans na like’a można nawet wyliczyć ile miało wyświetleń.
  • Odpowiedz
@picasssss1: Mogę tylko napisać to, co koledzy wyżej, nic tak naprawdę z tych lajków i par nie wynika. Duża część tych mężczyzn to pewne jacyś spermiarze, desperaci i ruchacze, z częścią nawet sensownie nie pogadasz, a u tych, którzy zostaną i mogą wydawać się w porządku, też mogą powychodzić jakieś dziwne cechy czy zachowania albo duże różnice, a nawet jeśli nie, to przecież nie każdy polubi się z każdym. Miałam
  • Odpowiedz
nic tak naprawdę z tych lajków i par nie wynika. Duża część tych mężczyzn to pewne jacyś spermiarze, desperaci i ruchacze, z częścią nawet sensownie nie pogadasz

No i co z tego? Tak jest, jednak czy Ty myślisz, że wśród kobiet to wszystkie w porządku lub kumate, z którymi da się normalnie porozmawiać? Otóż muszę Cię rozczarować - nie. Wydaje mi się, że logicznym jest, że lepiej mieć wybór spośród 1000 niż
  • Odpowiedz
Tak jest, jednak czy Ty myślisz, że wśród kobiet to wszystkie w porządku lub kumate, z którymi da się normalnie porozmawiać? Otóż muszę Cię rozczarować - nie.

@herbata_z_cytryna: Nie rozczarowałeś mnie, bo wcale tak nie uważam i nawet nie wiem, skąd ten pomysł. Jeśli ktoś wie, czego chce i zamierza stworzyć udany związek, i ogólnie podejść do tematu na poważnie, to będzie miał trudno, obojętnie jakiej jest płci.

gdyby nie
  • Odpowiedz
przypuszczam, że z taką nie chciałbyś być, więc czego tu żałować?

@choochoomotherfucker: No nie. Ja Ci tylko podaję przykład typów jacy są w tym garze. Są różni i to do kobiety należy wyselekcjonowanie odpowiedniego dla siebie, tylko tyle.
Mówię też pod kątem innych mężczyzn, w miarę normalnych nazwijmy to, którzy mają wybór np. wśród 10, gdzie 8 nie nadaje się w zasadzie do wymiany zdań, a 2 np. ulecą mu albo nie
  • Odpowiedz