Wpis z mikrobloga

ostatnio doszedłem do wniosku, że wysoki wzrost poza określonymi dziedzinami sportu jest k---a najmniej przydatną cechą biologiczną w dzisiejszych czasach jeżeli chodzi o codzienne życie bo do niczego nie można go tak naprawdę wykorzystać xd nawet na wojnie ma więcej minusów niż plusów. zdecydowanie ważniejsze są np. zdrowe zęby, wysoki współczynnik inteligencji, czy zdrowa skóra.
ja nie wiem, czy umysły kobiet się zatrzymały w ewolucji na etapie średniowiecza gdzie wysoki miał lepiej w walce na miecze? xd
#przegryw #blackpill #takaprawda
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GoldenJanusz: natura
spójrz na świat zwierząt, one też kierują prymitywnym instynktem i wybierają partnera na podstawie tego który lepiej zatańczy albo który wygra walkę z drugim samcem
  • Odpowiedz
@GoldenJanusz nie no, pewnie, przecież wiadomo że kobiety wstają codziennie rano, zakładają średniowieczne suknie i w pierwszej kolejności sprawdzają czy kandydat na partnera poradzi sobie w pojedynku na miecze pod zamkiem 🤺
  • Odpowiedz
@GoldenJanusz: ale Ty myślisz, że zmiany ewolucyjne to zachodzą ot tak sobie? W sensie są jakieś mikromutacje czy coś na bieżąco, ale nasze ciało i mindset ukształtowały się kilka tysięcy lat temu. Może za kilka tysięcy lat osoby kobiece polubią manletów, nie trać nadziei xd
  • Odpowiedz
@GoldenJanusz: Oczywiście że tak, technologia degeneruje ludzi fizycznie, bo korzystne w naturalnych warunkach cechy czyni co raz bardziej mniej korzystnymi z punktu widzenia techno-kapitalistycznego społeczeństwa. Ale technologia swoje, a foidy swoje. Ani od jednego ani od drugiego chłop nie powinien pozwolić sobie na bycie zależnym.
  • Odpowiedz
@GoldenJanusz: No ale co z tego, że ktoś dożyje 70 lat zamiast 80? Chodzi o to czy będzie atrakcyjny dla kobiet w wieku 20-30 lat i się rozmnoży. Wysocy mają na to przeciętnie większe szanse, wzrost przekłada się na pewność siebie, wysocy mają średnio wyższe zarobki etc.
  • Odpowiedz