Wpis z mikrobloga

ostatnio doszedłem do wniosku, że wysoki wzrost poza określonymi dziedzinami sportu jest k---a najmniej przydatną cechą biologiczną w dzisiejszych czasach jeżeli chodzi o codzienne życie bo do niczego nie można go tak naprawdę wykorzystać xd nawet na wojnie ma więcej minusów niż plusów. zdecydowanie ważniejsze są np. zdrowe zęby, wysoki współczynnik inteligencji, czy zdrowa skóra.
ja nie wiem, czy umysły kobiet się zatrzymały w ewolucji na etapie średniowiecza gdzie wysoki miał lepiej w walce na miecze? xd
#przegryw #blackpill #takaprawda
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GoldenJanusz: Wysoki wzrost w hermetycznym społeczeństwie oznaczał lepsze odżywianie a więc też lepsze pochodzenie i możliwości zarobkowe. Geny każdy miał podobne a wzrosty wysoki bogata szlachta osiągała tylko.
A teraz to loteria i w sumie bezsensowne kryterium.
Poza tym że ludzie z wyższym wzrostem są bardziej dominujący i kobiety to lubią. Siła i władza. Same nie mogą jej mieć to chcą nią być otoczone.
  • Odpowiedz
ostatnio doszedłem do wniosku, że wysoki wzrost poza określonymi dziedzinami sportu jest k---a najmniej przydatną cechą biologiczną

@GoldenJanusz: No biorąc pod uwagę że statystycznie niżsi żyją trochę dłużej i mają mniejsze ryzyko mutacji.
  • Odpowiedz