Wpis z mikrobloga

Określenie jak kolejna rybka w akwarium to już podchodzi pod nienawiść do kobiet?

Poza tym to ciężko nie mieć takiego przeświadczenia kiedy wejdzie się reddit blackpill science i poczyta te artykuły naukowe, które tak pięknie obalają tego bluepilla i redpilla.
Ponadto po zastosowaniu w rzeczywistości, że dla kobiety liczą się tylko emocje to one stają się coraz bardziej przewidywalne i nudne dla ciebie. Kiedy ich rozum służy jedynie do dostarczenia jej emocji to trudno je widzieć jako równe sobie.
Dzięki temu udało się mi w ogóle wyjść z bycia prawiczkiem i to kobieta inwestowała znacznie więcej w relacje. Jedyna technika, która tak naprawdę działa - dlatego tak czasami się słyszy o manlecie yebace I jego wysokiej skuteczności. On przestał się umilać, obiecywać sobie, że inna kobieta zastąpi jego matkę w postaci miłej przystani i ciepła, przestał dawać pole ludziom co ma sądzić o sobie, stał się jak terminator, jak maszyna - jeśli nie ta to inna, a jak nie ta to inna i tak do skutku. Jego celem jest zaliczenie jak najwięcej panienek, a mój było stracenie prawicowa. On osiąga swój cel jak jego licznik się zwiększa o jeden. Mój cel został już dawno osiągnięty.

Kiedy więc widzę kobiete, która wykazuje zainteresowanie mną to już wiem, że poległem bo mi się nie chce grać, a prawdziwy Ja nie przejdzie w niczyich oczach. Dlatego wolę być głuchy i ślepy niż ponownie zatańczyć taniec z diabłem. Dla mnie s-x jest przereklamowany. Toteż skupiam się na rzeczach, które dają mi choć chwilę spokoju i poczucia dumy, że udało się coś zrobić - jak ten kalkulator dostępnych partnerów w Polsce.

Już widzę jak grzejecie klawiatury, aby mi napisać to napewno udało ci się bo jesteś oski.
Moja historia życia to bycie niewidzialnym i bycie całe życie odsuwany od grupek i na długość ręki od kolegów i koleżanek oraz walka o moje dobre imię bo byłem tym jednym wyizolowanym chłopaczkiem - idealne dziecko do bicia. Ultra mało osób do których się zbliżyło i nic ode mnie na wstępie nie chcieli.
Od czasu szkoły podstawowej nie zostałem zaproszony na żadny event przez kolegów czy koleżanki - jeśli już byłem to udało się przypadkiem i nie mieli jaj mnie stamtąd wyprosić.
Całe moje życie to życie outsidera choć nieważne ile wysiłków wkładałem (poznawałem się z ludźmi, pomagałem im, nie dawałem im przejść moich granic, organizowałem eventy, słuchałem ich) to jak się nie ma mordy to trzeba wywoływać silne emocje bo tylko to da wam jakąkolwiek przewagę.

Przewaga to emocje bo to one są najważniejsze w życiu kobiety, jak i większość mężczyzn. Niektórzy wywołują czysto mordą i wyglądem Boga Apolina albo posiadanie innego koloru skóry niż typowy Polak czy też właśnie zachowaniem.

Link do testu

PS Wiem, że niektórzy umieściliby takie wyznania na Mirko_anonim ale w życiu trzeba mieć choć gram odwagi.
#blackpill #redpill
Quashtan - Określenie jak kolejna rybka w akwarium to już podchodzi pod nienawiść do ...

źródło: 1000041311

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Quashtan: zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Bycie romantykiem który przeskakuje w szaleńca a potem włącza mistyczny chłód, jak mu wygodnie. Gdy się o tym pisze wygląda to cringowo, ale tak już jest. Redpillowi coś dobrze dzwoni gdy mówi o wzbudzaniu emocji, ale za cholerę nie potrafi ich wzbudzać, jeżeli już to prymitywne, chowając się za zasłoną ramy alfa, sztywnej pozy męskiego samca, próbując emulować wybrane zachowania tzw. badboyów, ale
  • Odpowiedz
  • 0
@Fala_Magnezu: Redpill daje proste rady, niezbyt skomplikowane, które da radę przyswoić prawie każdy i ewentualnie wymagający od ciebie treningu pamięci oraz postawy. Dzięki temu są w stanie je sprzedać jako produkt i "nauczyć" na szkoleniach w ciągu kilku godzin.
Np. osiągnięcie samodzielności emocjonalnej wymaga czasu kilku msc i chęci na przepracowanie swoich wspomnień, a przede wszystkim na dotarcie do tych wypartych.

Bez tego będzie człowiek podświadomie szukał w kobiecie czułości
  • Odpowiedz
@Quashtan: jedni szukają w kobiecie czułości której zaznali od matki (rodziców), inni czułości której nie zaznali. To są całkiem odmienne przypadki. Jak najbardziej można od kobiety zaznać czułości, ale nie jest to nigdy bezwarunkowe. Absurdalne, wręcz fanatyczne poszukiwania miłości bezwarunkowej są chorobą dręczącą chłopów na całym świecie. Zamiast grzebania w dzieciństwie bardziej skuteczny może być czysty blackpill odnośnie relacji międzyludzkich, w dużej dawce - wszystko jest umową i/lub transakcją, zawsze
  • Odpowiedz
Quiz jest średni, nie bierze pod uwagę opcji 'wyjebundo' w niektórych kwestiach. Nie bierze opcji posiadania niektórych cech pomiędzy, bardziej próbuje przypisać do jednej kategorii. Musiałem zaznaczać czasem rzeczy których nie czuję czy bym nie zrobił bo nie było innej opcji. Finalnie wrzuciło mnie w 'Incela', gdzie połowa opisu może coś tam ma na rzeczy (że jestem uczuciowy i chcę być kochanym) ale reszta średnio. Mam pewność siebie i odrzucenie nie wrzuca
  • Odpowiedz