Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +907
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
yourgrandma +108
Zakończyliśmy XLVI edycję #wykopoweprzeboje. Najlepszą balladą mirki ogłosiły Led Zeppelin - Stairway to Heaven. W finale zwyciężył z Dire Straits - Brothers In Arms, a trzecie miejsce zajmuje Guns N' Roses - November Rain.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
źródło: b86a7fe04ea6a0234e0d6c3bd4bf04895c1b5145805a0de9dd8d640f779be286
Pobierz

Poza tym to ciężko nie mieć takiego przeświadczenia kiedy wejdzie się reddit blackpill science i poczyta te artykuły naukowe, które tak pięknie obalają tego bluepilla i redpilla.
Ponadto po zastosowaniu w rzeczywistości, że dla kobiety liczą się tylko emocje to one stają się coraz bardziej przewidywalne i nudne dla ciebie. Kiedy ich rozum służy jedynie do dostarczenia jej emocji to trudno je widzieć jako równe sobie.
Dzięki temu udało się mi w ogóle wyjść z bycia prawiczkiem i to kobieta inwestowała znacznie więcej w relacje. Jedyna technika, która tak naprawdę działa - dlatego tak czasami się słyszy o manlecie yebace I jego wysokiej skuteczności. On przestał się umilać, obiecywać sobie, że inna kobieta zastąpi jego matkę w postaci miłej przystani i ciepła, przestał dawać pole ludziom co ma sądzić o sobie, stał się jak terminator, jak maszyna - jeśli nie ta to inna, a jak nie ta to inna i tak do skutku. Jego celem jest zaliczenie jak najwięcej panienek, a mój było stracenie prawicowa. On osiąga swój cel jak jego licznik się zwiększa o jeden. Mój cel został już dawno osiągnięty.
Kiedy więc widzę kobiete, która wykazuje zainteresowanie mną to już wiem, że poległem bo mi się nie chce grać, a prawdziwy Ja nie przejdzie w niczyich oczach. Dlatego wolę być głuchy i ślepy niż ponownie zatańczyć taniec z diabłem. Dla mnie s-x jest przereklamowany. Toteż skupiam się na rzeczach, które dają mi choć chwilę spokoju i poczucia dumy, że udało się coś zrobić - jak ten kalkulator dostępnych partnerów w Polsce.
Już widzę jak grzejecie klawiatury, aby mi napisać to napewno udało ci się bo jesteś oski.
Moja historia życia to bycie niewidzialnym i bycie całe życie odsuwany od grupek i na długość ręki od kolegów i koleżanek oraz walka o moje dobre imię bo byłem tym jednym wyizolowanym chłopaczkiem - idealne dziecko do bicia. Ultra mało osób do których się zbliżyło i nic ode mnie na wstępie nie chcieli.
Od czasu szkoły podstawowej nie zostałem zaproszony na żadny event przez kolegów czy koleżanki - jeśli już byłem to udało się przypadkiem i nie mieli jaj mnie stamtąd wyprosić.
Całe moje życie to życie outsidera choć nieważne ile wysiłków wkładałem (poznawałem się z ludźmi, pomagałem im, nie dawałem im przejść moich granic, organizowałem eventy, słuchałem ich) to jak się nie ma mordy to trzeba wywoływać silne emocje bo tylko to da wam jakąkolwiek przewagę.
Przewaga to emocje bo to one są najważniejsze w życiu kobiety, jak i większość mężczyzn. Niektórzy wywołują czysto mordą i wyglądem Boga Apolina albo posiadanie innego koloru skóry niż typowy Polak czy też właśnie zachowaniem.
Link do testu
PS Wiem, że niektórzy umieściliby takie wyznania na Mirko_anonim ale w życiu trzeba mieć choć gram odwagi.
#blackpill #redpill
źródło: 1000041311
PobierzNp. osiągnięcie samodzielności emocjonalnej wymaga czasu kilku msc i chęci na przepracowanie swoich wspomnień, a przede wszystkim na dotarcie do tych wypartych.
Bez tego będzie człowiek podświadomie szukał w kobiecie czułości