Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yungdupa: Ja to zauważyłem pierwsze problemy jak mój pradziadek, który kiedyś przychodził do mnie pogadać tako o tym co było etc opowiadał mi historie jak to kiedyś c-----o było jak ruscy i niemcy w wiosce żyli etc, ale to się skończyło jak pis przejął tvp i jedyne, z czym zaczął przychodzić to Tusk zły tylko czepia się tej Polski i nie może zostawić nas ten niemiec w spokoju xD. Koledzy
  • Odpowiedz
@yungdupa: Paskudna prawda, tylko w tym tygodniu widziałem materiały gdzie ludzie nazywają Lecha Kaczyńskiego najlepszym prezydentem wszechczasów, albo Tuska największym polakiem w historii XD, i takie rzeczy potrafią tutaj na tagu dostawać tysiące plusów, intelektualnie upodleni ludzie.
Wydawało się, że jak ludzie zaczną się interesować polityką, to wytworzy się dojrzałe społeczeństwo obywatelskie, a jest jeszcze gorzej niż było.
  • Odpowiedz
Donalda największym Polakiem w historii

@Pomorski_Wilk: Dalej manipulujesz, czemu? Nie wiem chodź się domyślam, wypowiedź miała inny kontekst ale czego oczekiwać po bocie mateckiego xD
  • Odpowiedz
@yungdupa: ja tam wiem, że Tusk to chory na władze stary pierdziel, ale w przeciwieństwie do Kaczyńskiego ma jakieś granice. Dajmy na to, uszczelni granicę, ale nie będzie odhumanizowywac ludzi, którzy są wykorzystywani przez białoruski reżim. A taki szmatecki to robi, za przyzwoleniem jarozbawa. Za KO nie muszę się bać, że będą wprowadzać autorytaryzm, co PiS robił z Instytucjami Państwa każdy widział. To są te detale. Ale do wyborców PiS
  • Odpowiedz