Aktywne Wpisy
Amber93 +4
#gorzkiezale baba mnie biję
źródło: 4206
Pobierz
Guminator +84
#trzecieoko #gif #gliwice #rolnik #patologiazewsi #prawo #polska
Rolnik przeorał pługiem nowy asfalt w Gliwicach
W gliwickiej dzielnicy Ostropa (ul. Rybacka) rolnik wjechał ciągnikiem na nowo wyremontowaną drogę i celowo zniszczył pługiem około 100 metrów świeżego asfaltu. Mieszkańcy czekali na ten remont od wielu lat.
Mężczyzna
Rolnik przeorał pługiem nowy asfalt w Gliwicach
W gliwickiej dzielnicy Ostropa (ul. Rybacka) rolnik wjechał ciągnikiem na nowo wyremontowaną drogę i celowo zniszczył pługiem około 100 metrów świeżego asfaltu. Mieszkańcy czekali na ten remont od wielu lat.
Mężczyzna
źródło: animation (29)
Pobierz

ostatnio widze duzo ofert 4k brutto dla seniora i rece zalamuje #coztymrynkiem
@TheFuckingRoses: Ja :)
@TheFuckingRoses: Trzy miesiace temu byl marzec. Od tego czasu mogles doszlifowac jezyk :) Poza tym takie rzeczy wylapuje sie
@TheFuckingRoses: Jakoś innym w tym kraju się to udaje osiągnąć. Zapisz się na korki, gadaj do siebie, podbijaj do losowych ludzi na Skypie. Trzeba tylko chcieć.
Obejrzyj sobie pare odcinkow glowego wydania irlandzkich wiadomosci i sam sobie odpowiedz na pytanie ile z tego zrozumiales:
http://www.rte.ie/player/ie/search/?q=six%20one
Powiem Ci, że spokojnie 7k netto można mieć we wrocławiu nie będąc jeszcze prawdziwym wymiataczem w PHP ale po prostu solidnym z doświadczeniem.
We wrocławiu wkurzają mnie tylko 2 rzeczy:
korki
cygany i inne ciapate erazmusy
@filas312: Kwestia osluchania. Dla jednych irlandzki akcent to kosmos, dla innych szkocki jest najprostszy.... :)
3-5 : Junior
~6.5 - 9