Aktywne Wpisy

Tyrande +135
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +164
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wciąż kocham swoją ex i w sumie wiem jedno, to był mój ostatni związek i ostatnia miłość. Od tej pory MGTOW
Jestem były #przegryw, chociaż jak czytam ludzkie tragedie, to po prostu byłem failed oski.
Tak czy siak, za młodu autyzm i otyłość, pójść na randkę z 18-latką to mogłem do McDonalds popatrzeć, jak jest z kimś.
Stałem się tym wielbionym sigma, HVM etc (nie chwalę się, jestem w ciężkiej depresji i przed chwilą płakałem po stracie przed chwilą).
Po prostu chciałem pokazać ironię, że w sumie na swojej ostatniej randce na której byłem tydzień temu, byłem z 18-latką. Niezła przewrotność losu - najmłodsza kobieta z jaką byłem na randce, to ostatnia w mojej życiu.
Byłem na niej tylko dlatego, że napisała do mnie na IG, jak byłem pijany na wakacjach i się zgodziłem, na trzeźwo by mi się nie chciało nigdy umówić. pracy
Po spotkaniu zghostowałem, odciąłem się od wszystkich kobiet w swoim życiu nie licząc , siostry i mamy(to w sumie już wcześniej).
Plan to Warhammer40k, praca, siłownia, sport, książki i odnalezienie w hedonizmie chociaż chwilowej radości i ulgi w cierpieniu.
Jedynie chcę pokazać przewrotność losu - spełniłem w życiu swoje marzenie. Stałem się bogaty, wysportowany i atrakcyjny dla młodych kobiet. Jednocześnie większość z ostatnich kilku lat spędziłem w depresji i szczęśliwszy byłem grając cały dzień w LOLa.
Nie mam teraz pragnień, marzeń, celów życiowych. Każdy dzień po prostu staram się robić rutyną praca, dieta, trening.
#depresja #samotnosc #rozstanie #logikaniebieskichpaskow #incel #mgtow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Własne mieszkanie, działalność b2b, nowy samochód i 7-cyfr na koncie z wizją FIRE przed 40.
Mogę wydawać się niedojrzały, kiedy się uzewnętrzniam, bo wychowałem się autystycznie(nie jestem na spektrum, błędy wynikają z wychowania, nie są organiczne) głównie czytając książki i grając na komputerze, bez kolegów i rówieśniczek w swoim otoczeniu.
Na co dzień raczej sprawiam wrażenie osoby ułożonej i kontrolującej swoje życie. W sumie dlatego tak bardzo mnie boli
@mirko_anonim: Co stoi na przeszkodzie, by wyznaczyć sobie nowe cele życiowe?
Zadbałeś o swoje zdrowie, rozwój osobisty, wygląd, wiele osób nie ma w sobie tyle samozaparcia i determinacji, żeby zajść tak daleko jak Ty, to godne podziwu i szacun za drogę, którą pokonałeś, by być tu, gdzie jesteś.
Wygląda na to, że nieco utknąłeś w żalu, że kiedyś ktoś Cię nie pokochał i
@mirko_anonim: lol mam podobnie, kiedyś człowiek miał tylko na tani browar i szwendał się cały dzień z ziomkami po osiedlu, a teraz może se kupić don perignona i polecieć w dowolne miejsce na