Aktywne Wpisy

moll +303
źródło: 1000018684
Pobierz
lunaexoriens +70
Poznań: rogale, uśmiechnięci poprzebierani ludzie, radosne progresywne miasto, gdzieś w tle zamek cesarski
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
źródło: 11 listopada
Pobierz

Bardzo mnie ciekawi, czy w 2027 będziesz miał takie samo zdanie, jak do władzy dojdzie koalicja PIS i Konfy. Czy w takim układzie, jeśli PIS lub Konfa nie zrealizuje 100% swoich obietnic wyborczych, bo koalicjant się nie zgodzi - to też będziesz żądał dymisji?
oczywiście. W odróżnieniu od ciebie nie jestem hipokrytą.
To
Szkoda, że ostatnio to drugie coraz częściej dominuje w dyskursie politycznym. Pewnie ludziom łatwiej zrozumieć skomplikowany świat, jeśli sobie podzielą ludzie na duże grupy i każdemu jej członkowi przypiszą wszystkie stereotypowe
no to co mi gadasz o argumencie, którego nigdy nie używałem?
@lewoprawo:
@eduardo-garcia: To o co Ci chodziło w tym zdaniu?
Miałbym nie "wycierać sobie gęby" tym argumentem, bo co konkretnie?
Nie wiem...ale może to dlatego że NIE PIS TERAZ RZĄDZI?
C--j mnie obchodzi co robi sobie jakiś płaszczak czy inna szydło. Po cholerę dawać atencję tym podludziom? Żeby grażyna z bożeną w republice słuchała od Holeckiej że kaczak trzęsie polityką?
był używany przez obydwie strony. Twierdzisz, że odpowiedzialność zbiorowa - fe. Dobrze. Zgadzam się. Nie pisz zatem w moim kontekście o argumentach, których nie używałem, a po pierwsze zwróć uwagę na chronologię tej dyskusji
@lewoprawo:
Więc jeszcze raz. No i co z tego, że obie strony tak robią i dlaczego z tego powodu
Tylko trochę głupszy i bogatszy 😎
Was powinno się leczyć