@szyderczy_szczur: w całym moim prawie trzydziestoletnim życiu, taka baba jak na obrazku, lat 36 i wzrost 155 cm, zarzucila mi, że moje 180 cm to za mało xdd. Nawet ładne dziewczyny 175 cm tak mi nie powiedziały xd
Im brzydsza tym gorsza xd Wynika to z frustracji; ogromnej frustracji...
Z jednej strony spermiarze, którzy chcą zaruchać więc biorą na cel takiego potwora myśląc, że będzie łatwo - wszak pewnie nikt inny tak nie pomyślał więc laska zdesperowana na d--y od
@szyderczy_szczur miałem taką w januszexie, ulaniec, guwno robota za 5k ale chłop to musi ogarniać no i najlepiej wielki, taki 190cm, dalej same jest wiejskie, durne babsko
@Cierniostwor miałem na myśli 2019, będąc szczerym to juz wtedy nie był ciekawy pieniądz a obecnie to już komedia, inflacja wspaniała była, nie zapomnę jej nigdy
@KanJaweuDieZweite: To dlatego, że jest mała i jak jej wsadzisz w dupsko 10 cm bydlaka śmierdziela, to g---o po przemieszczeniu zaczyna znajdować się zbyt blisko głowy xD a jak nie daj boże trafi się kongijczyk z końskim naganiaczem to g---o nozdrzami wypłynie. Tak więc nie dziw się, że zachowuje się jakby miała g---o w głowie.
@piotr-glabik: typie, a czemu mnie akurat o to pytasz? Zapytaj może zapuszczonych bab co o siebie nie dbają tylko siedzą i żrą, a jedyny wysiłek to ruch by dojść do samochodu. A samochodem podjeżdżają pod same drzwi biedronki, bo przecież nie przejdzie "księżniczka" 50 m z parkingu.
źródło: 60cbcb34cb9bf59a89731af31216b318
PobierzIm brzydsza tym gorsza xd
Wynika to z frustracji; ogromnej frustracji...
Z jednej strony spermiarze, którzy chcą zaruchać więc biorą na cel takiego potwora myśląc, że będzie łatwo - wszak pewnie nikt inny tak nie pomyślał więc laska zdesperowana na d--y od
BtwZ
„G---o robota za 5k”
Inflacja :| pare lat temu to była w Polsce pensja marzeń
Chwalisz się wzrostem ale przecież 180 cm wzrostu to zaledwie 1 cm od karłowatości.
źródło: image
PobierzObowiązkowe krótkie włosy szpilki czy coś
I torebka pinko
Iphone
Wakacje w
źródło: image
Pobierzekstra z przodu i dopiero dalej w kaldun ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@MlodyCezar: a niektóre już podniosły poprzeczkę do 185