Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

#cenzura #wypok
Obecnie nie da się korzystać z wykopu jako niezalogowany.
Na początku cenzury (posty ukryte, +18) po prostu je omijałem.
Obecnie ponad połowa to posty ukryte. Wchodzisz na tag, połowa ukryta. Nie da się korzystać z serwisu.
Utworzenie konta nie wchodzi w grę.
Po prostu wkrótce wykop straci kolejnego użytkownika jeśli polityka serwisu się nie zmieni albo nie ukaże się jakaś nakładka.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
źródło: 1000000254
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Dla utrudnienia, zalogowani nie widzą +18, jeśli nadał je automat, więc jest to taki shadowban ograniczający zasięgi od niezalogowanych.
Będzie to samo co w innych serwisach, że użytkownicy sami zaczną przekręcać kłopotliwe słowa.
Ogólnie nie ma tu już czego zbierać.
Nie wspominam o reklamach odpalających się co 15sekund na pełny ekran jak nie masz adblocka (czasem na firmowym kompie włącze gdzie adblocka nie moge mieć i to jest dramat)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: jako moderator anonimów stawiam tezę, że przechodzi skrajnie zbyt dużo gówna, które tutaj produkujecie, a potem czytam komentarze dokładnie odwrotne do Twojego: kwiii kurła co za zarzutki słabej jakości wpuszczacie, kłiiii.
Tak przechodzi pełno bajtów i szajsu.
A jak poważniejsze tematy niż ktoś mi nie daje, jestem przegrywem czy inne trudne sprawy chciałem poruszyć to nie przeszły.
Więc poziom cenzury mirkoanonimu jest dostosowany do poziomu portalu.
Zresztą cała polityka i wszystko co mogłoby chociaż minimalnie o nią zachaczać (czyli nawet tematy o szkolnictwie) z mirkoanonima
@mirko_anonim: blakpylowe g---o odwalam od razu. Jeśli Twoje wpisy zostały odrzucone to znaczy, że zawierały rzeczy, za ktore Mirkoanonim mógłby wyłapać bana albo warna. Generalnie musiałeś się naprawdę potężnie wypróżnić we wpisie.