Aktywne Wpisy

ja_tu_tylko_na_moment +1652
#codziennymajtczak #majtczak #samochody
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
Pobierz
Lewusx +253
Minęły już prawie dwa tygodnie, ale mimo to wrzucam podsumowanie startu w Niemczech, zawody rangi PRO. Federacja NPC, ta do której należą najważniejsze zawody na świecie, zwane „Mr. Olympia”.
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierz

@P4ncak3: Jak mówisz natywnie 3 językach one nie są dla ciebie obce.
No ale jak niby? Żeby mówić natywnie byś musiał wychować się w trzech krajach. Prawie niemożliwe.
@masz_fajne_donice: ale sa obce dla tych dziewczyn.
No urodziłem się za granica w kraju gdzie mówi się w dwóch językach (wiec nauczyłem sie tych 2 + polskiego). Do tego rodzice wyjechali do jeszcze innego kraju jak bylem mały (trzeci język). A do tego angielski w szkole + jeszcze
@P4ncak3: To nie jest poziom native speaker. Czy znasz te języki jak ludzie którzy się w tych krajach wychowali?
Ja angielskiego uczę się od 8 roku życia. 30 lat używania, pracuję w tym języku od lat, studiowałem za granicą, czytam tylko po angielsku i nie myślę mówić że mój poziom jest zbliżony do native speaker - sądzę
@P4ncak3: 'w ogóle' się pisze. Widać że polskim native speakerem to ty nie jesteś xd Może i jesteś - za często w życiu od ludzi słyszałem że mówią biegle a potem się okazuje że coś dukają tylko.
@masz_fajne_donice: sprawdzałem tylko żeby ci wytknąć ze sam nie jesteś chyba native speakerem z polskiego ale widzę ze wybroniłeś sie ( ͡° ͜ʖ ͡°) o co mi chodzi z fartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)