Wpis z mikrobloga

ale ta milenka dobrze p----------a, siedzi całe dnie i zajmuje sie zdechłą szkolną i jeszcze z ryjem do bogu ducha winnej kobiety, która ma za sobą traume z bogusiem i to tłumaczy jej 10x, a ta dalej drze ten pysk i nic nie dociera xD w tym uniwersum nigdy nie było nikogo normalnego
#kononowicz #patostreamy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lament890: Ma słaby styl, ale umie w manipulacje. Bardzo gładko zaczeła od Pani i potem przeszła na ty jak wyczuła oznaki sympatii + próbowała złapać wspólną płaszczyznę przez wiek, płeć oraz studia na jednej uczelni. Całość rozmowy nakierowała na "on chce Ciebie zniszczyć i ja Ci pomogę i nigdy nie opublikuje tego". Nie podoba mi się ta sytuacja i zachowanie
  • Odpowiedz
@PZt37: to prawda, przykre to jest, takie siłowe próbowanie wciągnięcia kobiety do pozwu... :/

– Za chwilę pewnie to wszystko gdzieś tam będzie w necie.

– Nie, ja Ci przysięgam, że nie będzie.
  • Odpowiedz
  • 1
@JK74 przecież to zwykle s-----------o. Milena podpuszcza tą kobietę obiecując, że to pójdzie do internetu. Ta kobieta nie ma z tym wszystkim absolutnie nic wspólnego. Jak popierałem Olo tak teraz mam odruch wymiotny .
  • Odpowiedz
@lament890 dla mnie te orbiterskie wojenki to jakiś totalny plankton i Choroszcz. Jak rozumiem krucjatę Olo vs Syuawek, tak tego nie pojmuje. Kogo to obchodzi i co to ma wspólnego z uniwersum? A z resztą, uniwersum zdechło.
  • Odpowiedz