Aktywne Wpisy

real_scoria +7
Niesamowity jest ten kwik i #boldupy ludzi, ze lekarz bierze 300zl za wizytę.
Fryzjerka bierze 500zl, elektryk 300zl za pieczątkę tak samo jak kominiarz. Nie wspomnę o prz3gladac pieców gazowych czy pomp ciepła xD
O "uwolnieniu" zawodu medyka to jest najgorsza #ruskapropaganda jaka ostatnio widzialem.
Uwolnisz i co? Tani debil przepisze leki, które zabija ciebie i twoja matkę. Nie no, super. W matce rosiji jest wolny. I co? Nie ma chorob
Fryzjerka bierze 500zl, elektryk 300zl za pieczątkę tak samo jak kominiarz. Nie wspomnę o prz3gladac pieców gazowych czy pomp ciepła xD
O "uwolnieniu" zawodu medyka to jest najgorsza #ruskapropaganda jaka ostatnio widzialem.
Uwolnisz i co? Tani debil przepisze leki, które zabija ciebie i twoja matkę. Nie no, super. W matce rosiji jest wolny. I co? Nie ma chorob

@mirko_anonim: tylko z tego nie wyrastają ludzie umiejący w życie, tylko oczekujący, że wszystko będą mieli podstawione pod nos (uogólniam, żeby nie było, jak zawsze: są wyjątki). Nadmiar zajęć z kolei prowadzi do tego, że dzieciak nie ma czasu dla siebie i swojego zdrowia psychicznego.
Nie mam o to pretensji do rodziców, bo starali się jak mogli, żebyśmy mieli co jeść, w czym chodzić i żebyśmy byli porządnymi ludźmi, natomiast no delikatne zazdro zawsze było.
@kasiknocheinmal: mam podobne myśli. Sama miałam dzięki rodzicom duże możliwości. Co prawda nigdy mnie sami z siebie nie zapisywali na dodatkowe zajęcia, ale sama chciałam i chodziłam na tańce, pianino, wokal, piłkę, angielski itd. i miałam przekaz, że w zasadzie mogę robić wszystko. Potem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Po prostu dziś wszystko
Dzieci wychowywane na książkach, bez smartfonów i dostępu do AI będą miały ogromną