Wpis z mikrobloga

Gameplay na youtubie to jest ten potężny research ludologiczny Snejkitera?
Swoją drogą ktoś ostatnio pisał, że gdyby logoludy prowadziły kanał kulinarny, to zamiast jeść, oglądaliby jak ktoś inny to robi, po czym dawali by ocenę. Adekwatna sytuacja.
  • Odpowiedz
@Infex: XDDDDDDDDDDDDD
Ograł gierkę na youtubie wielki legolud xDDDDDD
Tak jakby emulatory nie istniały.
Snackeater weź załóż kanał modowy, bo chyba lepiej będzie ci tam szło niż legoludowy.
  • Odpowiedz
@Infex: haha, jaka kompromitacja piękna, aż się zakrztusiłem z wrażenia :D

Ja mam wrażenie że te wszystkie rzeczy które mówi Kiszak o casualach to ma na myśli jego przydupasów xDD
  • Odpowiedz
@Infex: obejrzał cały let's play i wielogodzinną analize, zna całą fabułę ale no jakimś cudem uznał Solidusa za "nieważną" postać dobry kocur xD
ziomek nazywa się od serii gier której jest po prostu zwykłym secondary co tydzień temu ograł drugą grę i to tak ledwo ledwo i let's playe z innych części ogląda
  • Odpowiedz
@Infex: Ładnie nasi kochani samozwańczy ludolodzy przenoszą bramkę. Najpierw możesz recenzować grę w połowie głównej fabuły, potem można recenzować po przejściu wyłącznie tutoriala a teraz można być ekspertem z jakiejś gry nawet w nią nie grając tylko oglądając let's play'e na Youtubie. No nieźle, za niedługo pewnie powiedzą, że można zrecenzować grę po obejrzeniu zwiastuna na 3 lata przed jej premierą.
  • Odpowiedz
@Infex: ja nie kumam. PS3 to wydatek 200-300zł, gra 40-50zł (oczywiście są też nieoficjalne sposoby na zagranie). Ciężko panu legolandowi wydać te parę groszy na grę ze swojej ulubionej serii, od której pochodzi jego nick?
Nawet tatę mógłby poprosić żeby mu kupił ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: nie no wiadomo xD zastanawiam tylko czemu miało służyć takie tłumaczenie. Ja swoje PS3 kupiłem 2 lata temu żeby właśnie poogrywać exy, a takie gadanie jak szejka tylko mnie bawi
  • Odpowiedz