Aktywne Wpisy

Witam. Ostatnio byłam tu 3 lata temu.
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
wshk +25
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przegrywy narzekają, że wszystko wina INNYCH ale nie ich. Wiecie geny, kobiety, spisek bankierów, polityków, oskarków, chadów ale oni święci i zawsze mają racje. Pytam jednego przegrywa jak spędza czas wolny, jak się odżywia, co robi na co dzień:
- czas wolny przeglądanie internetu aż do późnego wieczora (wykop, social media, youtube, gry)
- odżywianie najtańsze produkty z biedronki, fast food, gotowe dania, mrożonki, cola, czipsy, alko
- oczywiście zero ruchu, zero siłowni, zero spacerów, może czasem do monopolowego
- brak relacji z innymi bo przecież nikt nie zagaduje
No to mówię do gościa weź może ogranicz social media, pouczyć się języków obcych, nawiązuje relacje, zagaduj do ludzi, uprawiaj sport, zmień dietę. I co dostaje w odp? To i tak nic nie da, bo nie urodził się chadem, bo nie chce mu się zagadywać, sport jest męczący, nie będzie się uczył bo AI i tak zabierze pracę, po co cokolwiek robić skoro hipergamia, zaraz będzie wojna, ludzie są źli i niedobzi.
I tacy goście sabotują wszystkie rady jakie mu dasz, dlatego nie warto pomagać #przegryw. Oni ci powiedzą, że nikogo nie obchodzą ale to oni sami siebie podkopują specjalnie żeby nic nie robić bo wtedy można śmiało narzekać a przecież praca nad sobą wymaga wysiłku. Łatwiej się użalać nad sobą bo to nie wymaga działań. To tak jak pomoc bezdomnemu który chce na chleb a on idzie kupić alko i za każdym razem nabierasz się na ich wzruszające historie.
#samotnosc #depresja #blackpill #niebieskiepaski #redpill #wychodzimyzprzegrywu #bekazprzegrywow #bekazinceli #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: comment_1641823275McUeq71F2w9krjpkeiSxs4
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 39a203ac36ed4796724a5bcf11f0babd6fd71b630f48cc88d5c7d78e8dc5f560,w800
PobierzPraca jest , dieta jest, wyprowadzka z domu jest, dokształcanie i samorozwój jest , nauka języków hiszpanskiego jest ,rozmowa z ludźmi jest, uspołecznienie się niepotrzebne bo i tak jest ale mamy to ,
Mam wszystko prócz medytacji, a dalej przegrywam
1. Piszesz z anonima, więc z automatu tobą gardzę za tchórzostwo.
2. Nikt nie powiedział, że przegryw chce coś zmienić. To twoja projekcja.
Świetnie. Brzmi jakbyś miał całkiem fajne
Praca bez perspektyw, dieta tylko pod siłkę liczę kalorie, dokształcanie się to dla mnie bardziej słuchanie jakiś podcastów lub czegoś ciekawego itd, hiszpański czasem z nudów na apce odpalę, rozmowa z ludźmi jest w tym sensie że nie boję się rozmawiać, jednak przez bycie samemu i tak na nią nie ma zbyt wiele okazji
Tak, dalej przegrywam, mam kryzys ostatnio, co chwilę mi łzy napływają z
a ty troll
@Derpinardus: Bardzo dobre porównanie
@Alvarez17: no to o tym nie wspomniałeś.