Wpis z mikrobloga

✨️ Jak przegrywy sabotują swoje życie
Przegrywy narzekają, że wszystko wina INNYCH ale nie ich. Wiecie geny, kobiety, spisek bankierów, polityków, oskarków, chadów ale oni święci i zawsze mają racje. Pytam jednego przegrywa jak spędza czas wolny, jak się odżywia, co robi na co dzień:
- czas wolny przeglądanie internetu aż do późnego wieczora (wykop, social media, youtube, gry)
- odżywianie najtańsze produkty z biedronki, fast food, gotowe dania, mrożonki, cola, czipsy, alko
- oczywiście zero ruchu, zero siłowni, zero spacerów, może czasem do monopolowego
- brak relacji z innymi bo przecież nikt nie zagaduje
No to mówię do gościa weź może ogranicz social media, pouczyć się języków obcych, nawiązuje relacje, zagaduj do ludzi, uprawiaj sport, zmień dietę. I co dostaje w odp? To i tak nic nie da, bo nie urodził się chadem, bo nie chce mu się zagadywać, sport jest męczący, nie będzie się uczył bo AI i tak zabierze pracę, po co cokolwiek robić skoro hipergamia, zaraz będzie wojna, ludzie są źli i niedobzi.

I tacy goście sabotują wszystkie rady jakie mu dasz, dlatego nie warto pomagać #przegryw. Oni ci powiedzą, że nikogo nie obchodzą ale to oni sami siebie podkopują specjalnie żeby nic nie robić bo wtedy można śmiało narzekać a przecież praca nad sobą wymaga wysiłku. Łatwiej się użalać nad sobą bo to nie wymaga działań. To tak jak pomoc bezdomnemu który chce na chleb a on idzie kupić alko i za każdym razem nabierasz się na ich wzruszające historie.

#samotnosc #depresja #blackpill #niebieskiepaski #redpill #wychodzimyzprzegrywu #bekazprzegrywow #bekazinceli #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Jak przegrywy sabotują swoje życie Ⓘ
Przegrywy narzekają, że wszyst...

źródło: comment_1641823275McUeq71F2w9krjpkeiSxs4

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Praca jest , dieta jest, wyprowadzka z domu jest, dokształcanie i samorozwój jest , nauka języków hiszpanskiego jest ,rozmowa z ludźmi jest, uspołecznienie się niepotrzebne bo i tak jest ale mamy to ,
Mam wszystko prócz medytacji, a dalej przegrywam
  • Odpowiedz
@Dawid-01100: ja co do tego wszystkiego się nie staram, a bardziej robię to naturalnie , dla siebie , ale śmieszy mnie fakt że ludzie myślą że orzegryw tylko wali konia w domu , nic nie robi, wyzywa kobiety itd
  • Odpowiedz
@Alvarez17:

Praca jest , dieta jest, wyprowadzka z domu jest, dokształcanie i samorozwój jest , nauka języków hiszpanskiego jest ,rozmowa z ludźmi jest, uspołecznienie się niepotrzebne bo i tak jest

Świetnie. Brzmi jakbyś miał całkiem fajne
  • Odpowiedz
@gorobei: nie do końca
Praca bez perspektyw, dieta tylko pod siłkę liczę kalorie, dokształcanie się to dla mnie bardziej słuchanie jakiś podcastów lub czegoś ciekawego itd, hiszpański czasem z nudów na apce odpalę, rozmowa z ludźmi jest w tym sensie że nie boję się rozmawiać, jednak przez bycie samemu i tak na nią nie ma zbyt wiele okazji
Tak, dalej przegrywam, mam kryzys ostatnio, co chwilę mi łzy napływają z
  • Odpowiedz
@Alvarez17: Muszę się zgodzić z kolegą Alvarez17, ja również robie wszystkie te rzeczy, pewnie nawet robie zdecydowanie więcej niż przeciętna osoba a nadal moje życie nie jest dobre i satysfakcjonujące. Jest sporo takich stereotypowych przegrywów którzy nie robią nic ale gadanie, że jak ktoś o siebie dba to znaczy, że automatycznie wygrywa to kompletna bzdura.
  • Odpowiedz