Aktywne Wpisy

Sleepypl +588

mirko_anonim +110
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

PiS : I tak buduje mur
Donald Tusk i mur po zmianie władzy:
#polityka
źródło: 541669148_1068519745495122_3228690880563598392_n
Pobierzźródło: melilla-fence
Pobierz@haabero: jak schabowy może być z tofu, to i mur może być z patyków.
@kq2w6 bardziej słowo mur pasuje do konstrukcji którą postawił na granicy działki sąsiad Kononowicza xD
No, ale to jest w ogóle bardzo ciekawy temat jak prawica próbuje językowo nadać dodatkową powagę rzeczom, które jej nie bardzo mają. Zrobisz płot i nazwiesz go murem.
Pewnie takich przykładów byłoby jeszcze dużo więcej, ale nie chce mi się myśleć xD