Wpis z mikrobloga

@Leniek: Z tą kawalerką słuchając opowieści syna Daniela jak to temu panu coś kupował, zakupy nosił, z tatą tam chodził to dla mnie układ był prosty, że kawalerka miała być Daniela, co miał zmienić miejsce zamieszkanie, bo tata Karol stwierdził, że za ciasno mają, a ten jako student może mieszkać sobie sam, ale nie przewidział, że kiedykolwiek zostanie kandydatem na kandydata, kandydatem, czy na koniec prezydentem
  • Odpowiedz
@Leniek: Ogólnie polskie prawo masz tak lipne, że niejeden już tak dożywotkę miał, a skończył 400 km od domu. Mam kolegę co jego matka pracuję w czymś takim jak dom spokojnego męczenia się co opowiadał mi jak dziadka z południa Polski wywieźli do domu spokojnego męczenia się aż pod Szczecin i typy z rodziny do pielęgniarki pani kochana, dziadkowi zapomnieliśmy dekoder do naziemnej kupić, a on lubi TV oglądać, dałaby
  • Odpowiedz
@Leniek: Ja go nie bronię, nie usprawiedliwiam, więc trochę nie wiem po co aż w taki ton idziesz. Stworzono prawo dla kombinatorów i są efekty. Dożywocia pod rolników na wsi, aby młody rolnik 100k PLN z programu dostał bez zwrotu na start, po czym młody rolnik bierze dziewczynę z miasta, co chce na wsi perfumować się Chanel, majtki z Esotiq nosić, buty z Gucci mieć i nagle rodzice typa jej
  • Odpowiedz
młody rolnik bierze dziewczynę z miasta, co chce na wsi perfumować się Chanel, majtki z Esotiq nosić, buty z Gucci mieć

@Sylwiusz89: ludzkie dramaty, dzieją sie każdego dnia. Zrobiłbym na nich zrzutke
  • Odpowiedz