Aktywne Wpisy

thorgoth +1120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +363
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

źródło: IMG_3427
Pobierzpo co sobie to robić, lepiej pojechać 2 godziny wczesniej na spokojnie
@Pawel993: no właśnie: dwie godziny wcześniej. Ale czemu sześć albo cztery?
@siepan: jak masz 300 km na lotnisko np z rzeszowa/wrocławia do wawy jedziesz to lepiej wiekszy zapas miec
@SpokojnyPan: Ci ludzie mają w------e na Ciebie bo mają syndrom głównego bohatera. Im się wydaje, że wszyscy są po to, że brać udział w ich życiu. Mieszkałem z taką to jak się z kimś umawiała i siedziała ze mną ciągle chociaż była umówiona na zaraz to z w--------a sam ją wyganiałem z domu. Nie przetłumaczysz takim ludziom szkoda
@Gjbgghbhhjj: nie, ale 4 spoko, ja z katowic do krakowa zamiast jechac 50 minut jechalem 2,5h, a to tylko 65 km autostrada ¯\(ツ)/¯
@SpokojnyPan: Ale sa tez ludzie dramy, gowno w zyciu robia, siedza na dupie w mieszkaniu a wychodza do roboty miedzy 8.00-16.00, oplaty biegna zrobic tego samego dnia co wyplata. I teraz w tym ich monotonnym zyciu pojawia sie turbulencja, jakies spotkanie, pokaz garnkow w czwartek o 15. O moj boze, te gnoje