Wpis z mikrobloga

Najlepsze że wszyscy w studiu mają te same poglądy xD

@Chris_Karczynski: Zobacz sobie program kawa na lawe (za onkologa nie zwracam)

Tam ZAWSZE sa zapraszane wszystkie strony sceny politycznej. i ZAWSZE prawa strona (obojetnie czy piss czy konfederussja) przeszkadza, nie odpowiada na pytania, i ogolnie pokazuje ze nie wiedza na czym polega dyskusja.

Wiec ja juz wole jak osoby wymieniaja opinie niz przychodza i nie wiedza jak sie zachowac.
  • Odpowiedz
@IksdeHeheh: Miras ja jestem dosc otwarty. Oczywiscie ze mam swoje przekonania i baaaaardzo trudno bedzie komus mnie przekonac do ich zmiany. Ale da sie. O ile przedstawi argumenty.

Ale co w tym programie nie przedstawiaja zadnych :D nawet najbardziej glupich. nie odpowiadaja na pytania, przeszkadzaja innym i sieja swoja propagande.

jak w takim ukladzie chca kogos (na przyklad mnie) przekonac do swoich racji? Prowadzacy pyta "czy trawa jest zielona" a oni odpowiadaja
  • Odpowiedz
zawsze konfederacja siedzi z pisem nigdy z po

@kubanfs: Ale to chyba formula programu. Po jednej stronie strona rzadzaca a po drugiej opozycyjna.
Tak sie jakos poskladalo ze piss i konfederussja (jak i prezydent czyli reprezentujacy go koles) sa po drugiej stronie niz strona rzadzaca.

I zazwyczaj to ich strona nie wie na czym polega dyskusja. Przerywa wszystkim, nie odpowiada na pytania itp. Pszypadek? Nie sondzem.
  • Odpowiedz