nie pozwolić ludziom pobiegać sobie po ulicach bo ktoś chce sobie pojeździć xD
@heniek_8: Jezusie Chrystusowy najdroższy, co tam w tej czaszce musi hulać jeżeli doprowadziło się świadomie do takiego pogwałcenia na stojaka przy tysiącach ludzi najbardziej prostolinijnej logiki XD
@jazdaniebieski2023: jak to wymysliles, że to twoje ulice. Ci biegacze na codzien placa takie same podatki i akcyzy, moze nawet wiecej od ciebie. Jeszcze by sie okazalo, że masz prawo uzywac ulicy pol godziny w tygodniu..
ulicami zarzadza miasto i uwaga OBJAWIENIE, nigdzie w ustawach ani pismie swietym lub koranie nie wspomniano, ze ten wylany asfalt jest na wylacznosc dla twojego czterokolowego strucla. Jak urzednik zechce to tam zorganizuje codziennie
@plyty_chodnikowe: przecież można jeździć mimo tych blokad, ja wybieram się właśnie moim BMW do Szczecina można jechać, tylko trzeba zapłacić mandat. złościsz się nie dlatego, że zagrodzili ulicę jakimiś wstążkami (też mi zabezpiecznie hahahha), tylko że cię nie stać żeby sobie pojeździć
@hu-nows skąd wziąłeś argument odnośnie podatków i własności xD czy ja gdziekolwiek napisałem coś podobnego? XD nie podoba mi się blokowanie ulic z powodu biegania, procesji i innych pomysłów. Bo żeby biegać nie trzeba ograniczać możliwości przemieszczania się innych ludzi
@jazdaniebieski2023: no spoko, nie podoba sie tobie "blokowanie" ulic (przez blokowanie zapewne masz na mysli priorytet dla kazdego innego niz prywatnengo spalinowego pojazdu), wyraziles opinie i to tyle, ulice nadal są i będa "blokowane". Ahoj ; )
@jazdaniebieski2023 to jest oficjalna definicja czy tak sobie wymyśliłes? Polne drogi są dla koni przecież i pieszych, nie możesz nimi jeździć by gdzieś dojechać
@jazdaniebieski2023: jak mnie to zawsze wkuhwia. Niby Niedziela, ale czasem się człowiek spieszy na pociąg, a tu ch*j maraton i można nie zdążyć. Jakby mało było zielonych terenów w mieście albo dookoła, powinni tego gówna zakazać, albo niech sobie biegają i co tydzień, ale w koło stadionu. Można w inny sposób promować zdrowie niż zapychanie dużych miast. Już nie mówiąc o tym że akurat Szczecin ma wieeelką powierzchnię i na
@Adolf_HODLer Widzisz tutaj dużo obrońców biegaczy. No bo nie można biegać poza asfaltem. Nie można też samemu biegać i trenować, trzeba kamer, zdjęć i reakcji na insta bo inaczej się nie liczy xD jak jeżdżę rowerem to nie oczekuję zamykania ulic w imię mojego treningu xD
@jazdaniebieski2023: Drogi w miastach pełnią różne funkcje i nie służą tylko do przemieszczania się z jednego punktu do drugiego. Do tego służą autostardy. Jeśli przeszkadzają ci imprezy masowe, to polecam wyprowadzkę w Bieszczady, bo nie znajdziesz nigdzie na świecie miasta, w którym ich nie ma ¯\(ツ)/¯
@heniek_8: nie pozwolić ludziom biegać po ścieżkach i bieżniach bo samochody chcą tam pojeździć. Poprawilem Twój wpis. Sam dużo biegam, nie pojmuje zamykania ulic
@heniek_8: Jezusie Chrystusowy najdroższy, co tam w tej czaszce musi hulać jeżeli doprowadziło się świadomie do takiego pogwałcenia na stojaka przy tysiącach ludzi najbardziej prostolinijnej logiki XD
ulicami zarzadza miasto i uwaga OBJAWIENIE, nigdzie w ustawach ani pismie swietym lub koranie nie wspomniano, ze ten wylany asfalt jest na wylacznosc dla twojego czterokolowego strucla. Jak urzednik zechce to tam zorganizuje codziennie
przecież można jeździć mimo tych blokad, ja wybieram się właśnie moim BMW do Szczecina
można jechać, tylko trzeba zapłacić mandat.
złościsz się nie dlatego, że zagrodzili ulicę jakimiś wstążkami (też mi zabezpiecznie hahahha), tylko że cię nie stać żeby sobie pojeździć
To stosunkowo nowe zastosowanie ulic. Przez ostatnie tysiące lat naszej cywilizacji ulicami chodzono ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poczekam na kolejne Tall Shipy. Zobaczymy czy tak samo będziesz jęczał.