Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Wieczorny wpis czyki intrygujący był, sprawdzam dziś i...
Fucktycznie kanał Zew Choroszczy zbanowany przez prezesa. Chyba na własnym makintoszu kosnoludek dodał go na czarną listę.
Takie to njusy tworzy pseudo szeryfina, tagowy tasiemiec. Wpisy czyki na wykopie to poziom kosnoludka i storcha. Ździebko prawdy plus kilometr farmazonów- oto przepis na post made by czyka.
A teraz cyk ,i ombroża dla bellacavem. #patostreamy
bellacavem - #kononowicz 
Wieczorny wpis czyki intrygujący był, sprawdzam dziś i...
F...

źródło: 1000018483

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@piSSowiec39: nawypisywał wczoraj głupot niczym jego guru Storch i teraz kombinuje jak to odkręcić. Najpierw ubzdurało się czyce,że żółtą wiewiórkę zbanował, potem miał zwidy,że kosnoludek Zew Choroszczy zbanował. Gibony z mysiego guana popalał i fazę miał aszasz.
  • Odpowiedz
  • 0
@CzikaKiri: trzymajmy się faktów. Informowałeś o zbanowaniu kanału Zew Choroszczy. Kanał jest więc napisałeś kłamstwo. A to że kosnoludek zrzucił inny kanalik tego samego jupitera nie zmienia faktu,żeś farmazonił a teraz próbujesz wyjść z twarzą informując ,że ban był - tylko na inny Kanał nałożony. Taka twoja narracja, twoja racja.
Ja mogę napisać, że czykę zbanowali a za pół godziny napiszę : a nie sorry,to nie czykę zbanowali tylko iksińskiego.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Tak, napisałem w 1 zdaniu swojego posta z wczoraj, że "Kretik ściagnął Zew Choroszczy". Nie dodałem tego "Konon", bo po prostu przeoczyłem początek, a taka jest pełna nazwa. Nie zmienia to faktu, że zleciał mu 1 kanał przez kretika, a @siegel1984 nie chciał się przyznać.

Fakt jest taki, że stracił 1 kanał. Śledztwo zakończone sukcesem, śledczy Czika dostał naganę do akt za brak należytej staranności. Bella zrobił z
  • Odpowiedz
  • 0
@CzikaKiri: wytykanie Twoich klamstw to nie robienie z siebie głupka.
Post twój był o zbanowaniu Zewu Choroszczy. Napisałbyś teraz: pomyliłem się i byłoby po ludzku. A ty wolisz iść w zaparte jak Storch i to kłamstwo uczynić prawdą.
Teraz kurtyna w górę i wchodzi kurtyzana maryjola, z garbem,z zezem i sepleni .
  • Odpowiedz
@bellacavem: Przecież napisałem kom. wyżej, że się pomyliłem z nazwą kanału, że zrobiłem to nieintencjonalnie, ale co do clou miałem rację. Nie miałem żadnego motywu, by kłamać, bo jeden z dwóch kanałów mu rzeczywiście spadł. Nie kłamałem celowo, to kłamstwo wynikało jedynie z niestaranności i niezwróceniu uwagi na pełną nazwę kanału, który spadl, a dodatkowo drugi kanał był w nazwie podobny. Rób w pieluchę cały dzień o to jak chcesz,
  • Odpowiedz