Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Wieczorny wpis czyki intrygujący był, sprawdzam dziś i...
Fucktycznie kanał Zew Choroszczy zbanowany przez prezesa. Chyba na własnym makintoszu kosnoludek dodał go na czarną listę.
Takie to njusy tworzy pseudo szeryfina, tagowy tasiemiec. Wpisy czyki na wykopie to poziom kosnoludka i storcha. Ździebko prawdy plus kilometr farmazonów- oto przepis na post made by czyka.
A teraz cyk ,i ombroża dla bellacavem. #patostreamy
bellacavem - #kononowicz 
Wieczorny wpis czyki intrygujący był, sprawdzam dziś i...
F...

źródło: 1000018483

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@piSSowiec39: dokładnie, tak będzie. A najlepsze, że u mnje nie ma kasowania wpisów. Wszyscy będą mogli podziwiać ripostę czyki o kontynyrach, kartonach,trytytkach, pętach i robakach.
  • Odpowiedz
  • 1
@TheNightManager: on to na serio robi. Screeny ,wpisy sprzed lat, sprawdza nawet i notuje kogo plusujesz Pan. Takie hobby ma.Gorliwie i ochoczo działa. Byłby idealny materiałem na maklera czy księgowego.Ale toto woli jarać gibony,chlać metaxę i ślęczeć nad wykopem zamiast na giełdzie.
  • Odpowiedz
Nie kopcie leżącego. Najpierw Storch go wysterował teraz Kośno. Czas usunąć konto dla jego albo żyć we wstydzie wiecznym. Pozwólcie dla jego zachować resztkę godności i odejść w ciszy. Żartowałem. Drama z czikusiem oszukanym przez dwóch największych życiowych przegrywów z uniwersum to będzie złoto albo platyna 🤭
  • Odpowiedz
  • 1
@siegel1984: a skąd ja mam wiedzieć, że to Twój kanał? To raz a dwa - wiesz jaką ja tu mam kolejkę twórców którzy chcą mieć sypukcję od smeagolzzamostu???Trzeba swoje odczekać, bądź cierpliwy. Dzisiaj rozpatruję akurat wnioski od blackmetalowych hord. Jutro zerknę szczegółowo na Twoją reklamację.
  • Odpowiedz
  • 1
@AntyBocian07: to jeszcze nic.Kiedyś ja napisał jemu w prywatnych, że inne Wykopki mnje szkalują,straszą za to że ja się z czyką pszyjaśnię.
A ten wyskrobał wpis w mojej obronie, ludzie komentowali,pod koniec przyznałem się, że to wkrętka była. Zwyzywał mnje i zczarnolistował na całe dwa dni !!!!
  • Odpowiedz
  • 1
@siegel1984: proszę Pana, nie ma takiej potrzeby.U mnje się dba o petentów. Moja moderacja poinformuje Ciebie o mojej decyzji.Nie musisz sam dopytywać co ,jak i dlaczego, wisieć pół godziny na łączach, przebijać się przez sekretarki,asystentki i tak dalej, przez całą tą biurokrację. I proszę bardzo.
  • Odpowiedz
  • 1
@piSSowiec39: a tu niespodzianka bo nie ze mną takie harce. Widząc takie bliczki to od razu klikam w opcję " nie polecaj kanału czy ukryj wszystko od x".
Piniondze to nie wszystko a wszystko bez piniondzy to chvi.
  • Odpowiedz