Wpis z mikrobloga

Daj temu głupiemu narodowi trochę stabilizacji i normalności to i tak połowa obywateli ci przegryzie tętnice bo tak ich zaprogramowała Republika, Kanał Ziobro i AI g---o na tik toku.
Inflacja 3% zamiast 18%.
CPK faktycznie robią zamiast brać miliardy za koszenie łąki i prezentacje w powerpoincie.
Paliwo może nie 5.19 ale 5.39 się zdarza.
Nie sprzedają wiz afrykanczykom, ten słynny ruch obrony granic nie zatrzymał dosłownie nikogo xD
Jakieś ruchy w celu odejścia od węgla ruskiego albo naszego turbo nieopłacalnego.
Sztama z zachodem a nie putinowskimi Węgrami czy Trumpem małpą z brzytwą.
Media publiczne w miarę obiektywne, jak ktoś mówi że jest to samo co za #tvpis to jest po prostu debilem.
No ale nie.
Nie może być za dobrze.

#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@znikam5: aha kpo, dopłaty forsowane przez dwa lata mimo sprzeciwu i pewnie dała będą. Rekordowy deficyt i pewnie ktoś kto siedzi w temacie mógłby wymieniać więcej
  • Odpowiedz
mówimy o liberalizacji przepisów wskutek lobbingu i dobrze o tym wiesz. Nie wkładaj mi w usta słów, które nie padły.

@Czerwony_jak_WIG20: Serio, ale już nie wiem do czego pijesz. Czyli teraz już nie chodzi o wiatraki od Simensa, bo są od Niemca „per se”, ale fakt, że będzie je można stawiać 500 m od zabudowań? Bo w pierwszym komentarzu stwierdziłeś, że: " jedyne, co wymieniłeś, to turbiny wiatrowe - tak,
  • Odpowiedz
@znikam5 dosłownie taka wiadomość mam od pisowskiego betonu "Ja napisałam ci liczby, ty piszesz do mnie w emocjach i trochę jakbym czytała nagłówki z shit stacji, ale okej no patrząc na dane to
Te „ złe rządy” w latach 2015 do 2023 miały średni wzrost PKB 3,8% gdzie w tym czasie był COVID i wojna na Ukrainie. „Fachowcy” w latach 2008 do 2014 mieli średni wzrost 2,9% i nie mieli ani
  • Odpowiedz