Aktywne Wpisy

Fajlip1111 +36
Rura zaczyna pokazywać się z bardzo niefajnej strony. a widze ze na tym tagu bardziej jechany jest krystian niż egoistka który mysli tylko zeby dzień czy dwa dłużej opalić sobie dupsko. Bądźcie troche bardziej sprawiedliwi i doceńcie troche bardziej Krystianka bo to dobry chłopak jest. Przeźroczysty ale dobry
#hotelparadise
#hotelparadise

annlupin +43
obejrze sobie jakieś filmy postapo sie czegoś naucze może a co uwas
źródło: annlupin127778
Pobierz

więcej info tutaj
#konkurs #programista15k
@Ksiega_dusz: No mam w tym biznes, to oczywiste, sam biorę udział w tym i mam 80/400 zadań i po prostu nie jestem w stanie samemu wycisnąć przez dłuższy czas 6 zadań na dzień aby zmieścić się w terminie (plus zapas).
Dlatego szukam wspólników do drużyny
@Ksiega_dusz: ale jesteś frustratem by się przypierdzielić do jakiegoś randoma co szuka osób do drużyny i pierdzielić o tym, że ma jakiś w tym biznes ¯\(ツ)/¯ .
Przewijaj dalej kolego, i leć na #czarnolisto, nie potrzebuję frustratów którzy robią projekcje swoich cech na innych.
@George_Floyd2137: rewelacja, to możemy zrobić tak.
dam Ci linka do konkursu (Tam znajdziesz, programy testujące i do wizualizacji oraz dane testowe, albo mogę Ci w sumie wysłać to też jeden kit), generalnie testujesz wszystko u siebie na kompie.
I tylko musimy przyjąć jakąś
sprawdź czy Ci odpowiadają zadania i ich trudność (chociaż to proste zadania z chatem ;) ) i pyknij np. jakieś z tyłu (jak sobie wszystko po ściągasz) np. ostatnie 400 da się zejść do 68 znaków z tego co widze, tzn. taki wynik ma najlepszy, reszta w okolicach 100 znaków