Rura zaczyna pokazywać się z bardzo niefajnej strony. a widze ze na tym tagu bardziej jechany jest krystian niż egoistka który mysli tylko zeby dzień czy dwa dłużej opalić sobie dupsko. Bądźcie troche bardziej sprawiedliwi i doceńcie troche bardziej Krystianka bo to dobry chłopak jest. Przeźroczysty ale dobry
@Dewasta: absolutnie tego nie neguje bo tez w hotelu wolałbym zeby została Rurka niż Krystian bo to nie jest chłopak na tego typu programy, tym bardziej nie rozumiem tego ze pojawiają sie na jego temat krytyczne głosy wszak on jest spoko kolesiem
@Fajlip1111: też zgadzam się ze Krystian to poczciwy chłopak. Nawet jest mniej niewidzialny niż na początku sezonu. Dużo go pokazują. Co nie zmienia faktu że nie wnosi za dużo. Uważam że na pewno jest bardziej widoczny od Marcela który totalnie znika. Mam wrażenie, że niektórzy uczestnicy zapominają że ktoś taki z nimi jest w programie.
@Fajlip1111: zgadzam się, szkoda chłopaka ale ewidentnie wybrał zły program. Choć lubię go bardziej niż Marcela, ten za to mam wrażenie stara się na siłę udowodnić jaki jest zajebisty samym w--------m na wszystko. Wiem - sprzeczność w sprzeczności ale daje mi taki WaJb xD
@Fajlip1111: no dobry jest ale się jej boi i z tej mąki chleba nie bedxie @HakunaMattatta: takie ciepłe kluchy szybko się nudzą, też trzeba być chujem czasem
#hotelparadise
Oliwia wkurza, ale wie po co tam poleciała. Ona przynajmniej próbuje grać w tą grę.
@HakunaMattatta: takie ciepłe kluchy szybko się nudzą, też trzeba być chujem czasem