Wpis z mikrobloga

Ciekawe czy na sekcji zwłok nie wyjdzie, że był po kielichu, mi to wygląda właśnie na brawurę po kilku głębszych, pomyślał sobie, "że co, że ja nie dam rady?" no i nie dał.
Pamiętajcie mordy, żeby jak wsiadacie za stery fo F-16 to być trzeźwi zawsze, nawet jak wczorajsi jesteście, to lepiej nie lećcie, odpuście sobie
z fartem
#oswiadczenie #airshow #radom #polska
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@mmmmmmmmmmmmmm a co Ty taki agresywny ofensywny od samego rana już coś przechyliłeś też, czy na srogim kacu kolejny poranek i nie wiesz co ze sobą zrobić? Opanuj się chłopie, ja normalnie kulturalnie rozmawiam, do Ciebie może to nie docierać, bo to nie jest rynsztokowy slang, ale trochę powagi jednak należałoby zachować
z fartem
  • Odpowiedz
via Android
  • 50
@Soothsayer jak ja latałem na F-16 i szkoliłem nowych pilotów, to większości cwaniaczków jeszcze nawet w planach nie było, a potem przez taki właśnie brak pokory umierają niestety.
Ciężko jest być ekspertem w tych czasach
z fartem
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@panArchitekt Ty nawet poprawnie po polsku nie potrafisz pisać, to nie ma co wspominać już o kulturze wypowiedzi, widzać, że zawiodła zarówno edukacja jak i wychowanie, a dopiero jednen komentarz napisałeś, zastanów się czy warto w to brnąć dalej
z fartem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@dumpmuzgu no będą, będą, dlaczego miałoby nie być niby, ewentualnie trzeba będzie je poskładać jak Puzzle, ale się wszystko powinno znaleźć
z fartem
  • Odpowiedz