Wpis z mikrobloga

@rolek2145: Już któryś raz się z tym spotykam, chłop odpala skradankę po czym zamiast się skradać n--------a serie w przeciwników z tranquilizera, przebiega mapę i dziwi się, że zajeło mu to 5 minut. I to jeszcze na normalu, hardcore gamer. To tak jakby ktoś grał w ds z guide'ami, summonował npctów i dziwił się że coś za prosta gierka.
Śmieszne też jest to, że wyłączył dosłownie przed momentem w którym
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: no ten odklejus sobie wymyslil, ze soulsy nie maja difficulty to inne gierki bedzie przechodzil na normalu, bo to jest intended poziom trudnosci. Difficulty settings to najlepsza rzecz ever, bo dobrze zrobione pozwala zrobic gre i dla casuali i dla prosow. A rumun sobie wymyslil kolejny excuse, by minimalnie ukryc, ze ma 0 skilla w gry.
No i oczywiscie platyny be, bo niektore wymagaja przejscia gry na challenge modach
  • Odpowiedz
Śmieszne też jest to, że wyłączył dosłownie przed momentem w którym reszta gry to już w większości gameplay

@WujekDoggi: Dobra ale wy to się już d-----------e na siłę w drugą stronę. Obejrzałem pobieżnie ten film, nie zauważyłem tam żadnego skipowania dialogów jak OP napisał. I się nie dziwię, też bym to wyłączył w c--j, skoro gra n--------a Ci przez pierwsze półtorej godziny cutscenkami XD Fakty są takie że MGS3 jest
  • Odpowiedz
@papaj42: To sobie zobacz od 19:30 do 20:30 i od 1:08:25. Nie chce mi się dalej oglądać tego filmu ale jak przeglądałem voda to chyba coś jeszcze skipował.

Fakty są takie że MGS3 jest n------y cutscenkami

Czy gdzieś się z tym nie zgodziłem? Wręcz przeciwnie, stwiedziłem, że gdyby grał dalej to już nie miałby tyle cutscenek. MGS 3 po 4 ma najwięcej cutscenek na początku gry.

zwyczajnie nie każdemu to
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: Napisałeś, że to śmieszne, że wyłączył grę przed domniemanym gameplayem. Dla mnie to pełne podziwu, bo ja bym to g---o nie szanujące mojego czasu wyłączył po pół godziny. Jestem pierwszy do hejtowania wąsatego z---a, ale jeszcze bardziej nie cierpię d-----------a się na siłę jak @rolek2145, bo typ zeskipował łącznie może minutę dialogów XD
  • Odpowiedz
@papaj42: Tak, napisałem, że to śmieszne, bo śmiesznym jest oglądać jak ktoś się męczy przez 2 godziny z cutscenkami i dosłownie parę minut przed ich końcem wyłącza gra, to nawet nie jest śmieszne w negatywnym sensie i niezależnie czy byłby to kiszak czy ktokolwiek inny. Teraz Ty się d----------z na siłę i zmieniłeś zdanie z "nie widziałem żeby coś skipował" do "zeskipował łącznie może minutę dialogów", lol. Skipował jeszcze w
  • Odpowiedz
@T0pi5: Ale normalny poziom trudności jest właśnie tym, pod który gry są balansowane. Oczywiście tworzy się niższe i wyższe poziomy trudności, ale zwykle nie poświęca się im należytej uwagi i to jest fakt powtarzany przez wielu developerów z branży. Nikt z nich nie daje j-----a, czy jakieś mechaniki, ekwipunek, skille będą użyteczne na najwyższym poziomie trudności, tak długo jak swoją funkcję spełniają na normalnym.
  • Odpowiedz
@ludologbezszkoly: no tak. Tylko, ze kiszak ogrywa gre dla "maciusiow" na normalu i potem pikachu fejs, ze latwo.
No i takie gry wlasnie nie sa balansowane at all. To jest tez ten problem.
  • Odpowiedz
zmieniłeś zdanie z "nie widziałem żeby coś skipował" do "zeskipował łącznie może minutę dialogów"

@WujekDoggi: XD ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że obejrzałem POBIEŻNIE. Dałeś 3 przykłady gdzie zeskipował może 1% łącznie cutscenek, 99% obejrzał, ale d---------ć się trzeba XD Mózg wam ryje siedzenie na tym tagu już. Bez odbioru.
  • Odpowiedz
@papaj42: Tak, obejrzałeś pobieżnie i wymyślasz w głowie rzeczy które nie miały miejsca na podstawie informacji których nie masz, to już wiem. Sprawdziłem to dokładnie specjalnie dla Ciebie misiu pysiu: skipował w 16:30, 18:55, 22:45, 24:35, 29:55, 42:20, 1:10:55, 1:16:10 i są to JEDYNE DIALOGI w tej części gry, 1 cutscenkę skipnął. Powiem wprost, jesteś po prostu kretynem.
  • Odpowiedz
@rolek2145: ale przynajmniej pograł godzine, powiedział, że nie dla niego bo za duzo cutscenek, wie ze sa fajne systemy skradankowe ale skippuje. i gdyby to nie był kiszak to by nikt nie miał problemu. nie wylewał hejtu czy nie nakręcał go u swoich widzów
  • Odpowiedz