Aktywne Wpisy
Vamyss +78
To co widzicie u góry to Carbonara w jednej z lepszych knajp we Włoszech, w Pizie, bardzo blisko krzywiej wieży.
Prawie 200g makaronu, porcja nie do przejedzenia, zrobiona z przepysznych składników, kosztuje 7,5 euro czyli około 24 złote. Cena z tego roku z czerwca.
To co widzie na dole to Carbonara w Polsce - cena 80 ZŁOTYCH!
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #januszebiznesu #polska
Prawie 200g makaronu, porcja nie do przejedzenia, zrobiona z przepysznych składników, kosztuje 7,5 euro czyli około 24 złote. Cena z tego roku z czerwca.
To co widzie na dole to Carbonara w Polsce - cena 80 ZŁOTYCH!
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #januszebiznesu #polska
źródło: image_picker_E719D158-DC17-44B0-8F4E-9BF316FFE423-61109-00000DC1D4E8AFA8
Pobierz
ZupaPomidorowa69 +108
źródło: 1000088598
Pobierz

Śmieszne też jest to, że wyłączył dosłownie przed momentem w którym
No i oczywiscie platyny be, bo niektore wymagaja przejscia gry na challenge modach
@WujekDoggi: Dobra ale wy to się już d-----------e na siłę w drugą stronę. Obejrzałem pobieżnie ten film, nie zauważyłem tam żadnego skipowania dialogów jak OP napisał. I się nie dziwię, też bym to wyłączył w c--j, skoro gra n--------a Ci przez pierwsze półtorej godziny cutscenkami XD Fakty są takie że MGS3 jest
Czy gdzieś się z tym nie zgodziłem? Wręcz przeciwnie, stwiedziłem, że gdyby grał dalej to już nie miałby tyle cutscenek. MGS 3 po 4 ma najwięcej cutscenek na początku gry.
No i takie gry wlasnie nie sa balansowane at all. To jest tez ten problem.
@WujekDoggi: XD ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że obejrzałem POBIEŻNIE. Dałeś 3 przykłady gdzie zeskipował może 1% łącznie cutscenek, 99% obejrzał, ale d---------ć się trzeba XD Mózg wam ryje siedzenie na tym tagu już. Bez odbioru.
Komentarz usunięty przez autora