Wpis z mikrobloga

Wiele piramid widziałem w swoim życiu ale przesłanie opłaty 200$ w celu weryfikacji przed KYC to już wyższy poziom trollingu xD

Wspanialy to był projekt nie zapomnę go nigdy.

Jak czytałem na telegramie, że ludzie splacali kredyt, który wzięli na inną piramidę finansową i teraz znowu wzięli kredyt na promocje w coinplex to powinni być ubezwłasnowolnieni przez najbliższych I każdy sąd powinien to zatwierdzić.

A to, że coinplex był oficjalnym sponsorem Stali Mielec w piłce ręcznej to już jest to chyba tylko możliwe w kraju trzeciego świata. Chociaż z drugiej strony niby jest to podmiot prywatny Ale Leśne dziady z Polskiego związku pilki ręcznej czy jak to się tam nazywa chyba powinni sprawdzać finansowanie klubów.

#coinplex #frajerzymlm
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yakuza123: mi się wydaje, że Ci z Mielca to były jakieś asy na górze piramidy i zrobiły taką szopkę żeby rozwijać swoją sieć i to nikt odpowiedzialny za Coinplex nie prowadził tego biura, ani nie podpisywał umów sponsorskich
  • Odpowiedz
  • 0
@adam-adams: Też mi się tak wydaje. Gdzieś widziałem na telegrsmach screena jak chlop mial zaproszonych pod siebie ponad 1600 osób. Może jedynie Coinplex rzuciło trochę grosza chlopowi by to spożytkowal na marketing w mieście.
Szczególnie, że nawet w nazwie biura było "biuro społecznościowe".
  • Odpowiedz
  • 2
@adam-adams: Tom w momencie zablokowania wypłat miał ponad 500k USDT do wypłaty na aplikacji i chyba ponad 1,6k zaproszonych osób. To można się tylko domyślać ile wypłacił przez ten czas
  • Odpowiedz