Aktywne Wpisy

frugASS +22
23 lvl własnie wbity
Z ciekawosci jakie macie spolki co do ktorych macie wg. waszej subiektywnej opinii pewnosc, że o tej porze za rok beda duzo wyzej? Czekam na polecajki. #gielda
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Grafika i klimat jak z generycznej gierki o strzelaniu. Zaraz zesram się żalu
#metalgearsolid #mgs #mgsdelta #gry
źródło: image
PobierzLudzie płaczą że remaki za dużo zmieniają to macie remake który bardziej jest remasterem.
Nawet systemu kamo z mgs4 nie przeportowali
Kupię ale na przecenie :)
Jestem z szkoły że remake powinien oddawać ducha a nie być kopią 1:1.
Kojima chciał pierwotnie by 3 była open worldem w jungli dlaczego oni tego nie zrealizowali? Dlaczego nie przenieśli mechanik z 4 i 5 tylko poprawili animacje?
chyba że masz kupioną płytkę z ps2 x360 ps3 to rozumiem
W każdym razie nie wszystko jest dla wszystkich
Ja nie płaczę że chce zmodernizowania gier typu soulsy tylko w nie nie gram (przynajmniej narazie)
Optymalizacja? Cena? Ba nawet brak polskiej lokalizacji to są istotne wady
Ale to jak wierna gra jest oryginałowi dla mnie
I tak to się skończy właśnie nikt poza największymi fanboyami nie będzie w to grał i słabo się sprzeda. Specjalnie patrzyłem na YT i twitchu czy gra jest popularna - nie jest
Szybko będzie
Nie zamierzam dementować braku popularności gry ale naprawdę?Xd YouTube? Twitch? Wypadałoby chociaż sprawdzić no nie wiem SteamDB
Jak będzie szybciutko na wyprzedażach to chyba dobrze dla osób mniej zamożnych a zainteresowanych grą?
Jaki bait na nostalgię xd czy gra była reklamowana jako remake zmieniający mgs3 w phantom pain? Nie
@MelvinHarris: Tak, tak panie "poważny, obiektywny gracz". Tylko nie płacz potem, że kolejne cześci nie będę remasterowane bo delta się nie sprzedała. Można to było zrobić jak Capcom ale nie, lepiej dowalić UE5 i "szkoły pójdą". Naprawdę chciałem zeby kreatywnie rozwinęli deltę, zachęcili nowych graczy i żeby widzieli potencjał na kolejne części, a tak
Dobrze że nie dali polaczkom do zepsucia jak sh2 albo house of the dead
@kobiaszu: no i ogólnie powinni zacząć od remake'u MGS1. Lokacje jak i postacie z MGS1 są przekultowe.