@Zuben: ponieważ sam w sobie rumun jest po prostu nędznym youtuberem który spina się o gry komputerowe jako znawca a sam ogarnia głównie Dote i Dark Soulsy - to jego minionki są szkodliwymi społecznie osobnikami promującymi ideologie skrajnie prawicowe których należy zwalczać.
Natomiast zjawisko o którym piszesz to efekt tego, że jeden z tzw. psów Kiszaka raz na jakiś czas musi odwalić grubszą akcję, przez co tymczasowo zgarnia całą atencję.
Natomiast zjawisko o którym piszesz to efekt tego, że jeden z tzw. psów Kiszaka raz na jakiś czas musi odwalić grubszą akcję, przez co tymczasowo zgarnia całą
pomyliłeś tag z discordem Arkadikusa, to nie tutaj się wpisuje dziadku
@Njal: Nigdy nie byłem na żadnym z tych discordów streamerów bo nie ma po co, a we większość jeszcze chcę jakiegoś suba a jako dziad przecież nie będę płacić jakiś subów i donejtów za darmowe treści w Internecie xD
Czemu na tagu #kiszak jest więcej o arkadikussie i tym dzieciaku którego od dawna nawet nie ogląda na streamach niż o samym Rumunie? xD
@Zuben: Dla tego, że to są 2 wafle które się z nami kłóciły na wykopie swojego czasu przypisując nam jakieś dziwne rzeczy a później jak ogarnęli, że nie wygrają to zaczęli pomawiać wykopków na innych platformach. Snakeiter nazwał mnie p!zd@ kiedyś i zażądał wejścia
Natomiast zjawisko o którym piszesz to efekt tego, że jeden z tzw. psów Kiszaka raz na jakiś czas musi odwalić grubszą akcję, przez co tymczasowo zgarnia całą atencję.
@Njal: Jeśli rzeczywiście promują to dobrze xD
@Zuben: pomyliłeś tag z discordem Arkadikusa, to nie tutaj się wpisuje dziadku
@Njal: Nigdy nie byłem na żadnym z tych discordów streamerów bo nie ma po co, a we większość jeszcze chcę jakiegoś suba a jako dziad przecież nie będę płacić jakiś subów i donejtów za darmowe treści w Internecie xD
@Zuben: Dla tego, że to są 2 wafle które się z nami kłóciły na wykopie swojego czasu przypisując nam jakieś dziwne rzeczy a później jak ogarnęli, że nie wygrają to zaczęli pomawiać wykopków na innych platformach. Snakeiter nazwał mnie p!zd@ kiedyś i zażądał wejścia