Pamiętajmy który z polityków jako jedyny publicznie rozważał aby wysyłać naszych chłopców do walki na Ukrainie. Z tym, że - drobny szczegół - do walki przeciwko ukraińcom
Gdy głosił te herezje to jego koledzy partyjni z Męczenem na czele milczeli cichutko i nic im nie przeszkadzało? Pamiętajcie dzieciaczki z pryszczami - Braun daje wam opcje i "kula w łeb" kto nie będzie w wojsku (chyba, że chodzi o niego - to wyjątkowa sytuacja była)
@Grzesiok: Goralenwolk to oddałby wszystko czerwonym i czarnym. Kiedyś satanistom dzisiaj komunistom i duginistom. Nawet na tle Brauna srogi odklejeniec ale czasami trafnie udaje mu się (negatywnie) podsumować Konfę xD Te rzekome ruchy pacyfistyczne to nic innego jak pożyteczni idioci Moskwy nikt nie płacił wcześniej robolom i hippisom a teraz influencerom bo po co. Jak nie wywieszanie białej flagi i dobrowolne oddanie Lwowa sowietom, to chęć wysłania vifoniarzy na front
Pamiętajmy który z polityków jako jedyny publicznie rozważał aby wysyłać naszych chłopców do walki na Ukrainie.
@Grzesiok: nie no, wcale nikt nigdy nie postulował, by Polska włączyła się w wojnę po stronie Ukrainy, co oznaczałoby de iure wojnę napastniczą z Rosją.
@Grzesiok: w dupie mam Ukrainę i każdy, kto choć trochę zna historię relacji polsko-ukraińskich, powinien mieć ją w dupie. Państwa bałtyckie mają o tyle lepszą sytuację, że wszystkie są w NATO i atak na jedno z nich oznacza atak na cały Sojusz Północnoatlantycki, o czym wiedziały i co chciały wykorzystać władze Ukrainy, domagając się od Polski włączenia w wojnę po stronie ukraińskiej, uprzednio mordując dwóch Polaków w Przewodowie, zwalając winę
@a_maze: Czy ty umiesz czytać? :D Kogo obchodzi ukraina? Mnie obchodzi to, że gdyby ruscy ich zajęli tak jak planowali to mieliby miliony ukraińców do wcielenia do armii. I tą armię rzuciliby na zachód. A ja wolę walczyć z kacapem rękami ukraińców niż rękami NATO
@Grzesiok: to dobrze, że zgadzamy się chociaż w tym aspekcie.
A ja wolę walczyć z kacapem rękami ukraińców niż rękami NATO
też bym wolał, by obaj nasi wrogowie wzajemnie się powybijali, dlatego jestem zwolennikiem masowych deportacji, a tymczasem młode byczki z krainyU dostały zielone światło do opuszczenia kraju (od 17:51, gdyby odnośnik czasowy nie zadziałał).
Czyli to, że Sykulski nie śpiewa w jednym chórku z podżegaczami wojennymi i opowiada się za pokojem i polską racją stanu, i w odróżnieniu od tych drugich, najczęściej po czasie wychodzi, że miał rację - czyni go "ruską agenturą"?
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Z tym, że - drobny szczegół - do walki przeciwko ukraińcom
Gdy głosił te herezje to jego koledzy partyjni z Męczenem na czele milczeli cichutko i nic im nie przeszkadzało?
Pamiętajcie dzieciaczki z pryszczami - Braun daje wam opcje i "kula w łeb" kto nie będzie w wojsku (chyba, że chodzi o niego - to wyjątkowa sytuacja była)
źródło: xxd
PobierzJego Krulewska Mość JKM >=JE Braun >>>>> cała reszta
Te rzekome ruchy pacyfistyczne to nic innego jak pożyteczni idioci Moskwy nikt nie płacił wcześniej robolom i hippisom a teraz influencerom bo po co.
Jak nie wywieszanie białej flagi i dobrowolne oddanie Lwowa sowietom, to chęć wysłania vifoniarzy na front
@Grzesiok: nie no, wcale nikt nigdy nie postulował, by Polska włączyła się w wojnę po stronie Ukrainy, co oznaczałoby de iure wojnę napastniczą z Rosją.
źródło: obraz
Pobierz@Grzesiok: to dobrze, że zgadzamy się chociaż w tym aspekcie.
też bym wolał, by obaj nasi wrogowie wzajemnie się powybijali, dlatego jestem zwolennikiem masowych deportacji, a tymczasem młode byczki z krainyU dostały zielone światło do opuszczenia kraju (od 17:51, gdyby odnośnik czasowy nie zadziałał).
błagam...nie sytfulski
No tak, Putin dobry na wszystko.