Aktywne Wpisy

malutak9913 +923
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
trebeter +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#ios
#apple
#emulacja
#emulator
Potem już tylko PPSSPP, darmowe romy w internetach z pierwszych wyników googla i prędkością 2 MB/s i wrzucenie tego po kablu jak człowiek a nie przez z-------o iphona
pozdrowionka
@kromeczek mam androida ale mam za slaby telefon zeby odpalic gry z ps2 na nim
już dawno wyrosłem z hejtowania ajfona "bo mnie nie stać", ale właśnie takie problemy na zawsze odrzucają mnie od zgniłków. A w tym miesiącu muszę znowu się doktoryzować z tego, jak przerzucić zdjęcia z iphona żony bo k---a ten telefon nie obsługuje kopiowania.
Próbowałem tylko z grami z pierwszej plejki, ale działały bez problemu na zwykłym iPhone 12. Z PS2 nie sprawdzałem, ale mając BIOS powinno działać. Kwestia tylko ile będzie FPS-ów.
A kontrolera używałem tego:
https://www.8bitdo.com/sn30-pro-g-classic-or-sn30-pro-sn/
Ale ja brałem średniaka z 4 lata temu czy coś, a jak kupisz mocarny sprzęt z dzisiaj to niebo a ziemia. Niektórzy nawet gry z Windowsa ogarniają sobie, bo też można