Wpis z mikrobloga

@eSUBA94: o kurde, pamiętam jak parę lat temu puszczałem go sobie na słuchawki jako tło w pracy. Ciekawie gadał o raczej niszowych, samochodowych sprawach. Może mi ktoś streścić co się odwaliło?
  • Odpowiedz
@Paradox3p: @TragiKomediant

Chłop zrobić pół legalną loterię jak budda i inni patocelebryci. Oszukał w ten sposób na VAT. Wiedząc, że jego działania są niezgodne z prawem, wszystko przepisał na żonę (nawet warsztat samochodowy w którym pracował) kasę z banku wypłacił i trzymał w kuchni w kredensie. Trochę ponad pół miliona złotych. Gdy służba celna wbiła mu na chatę zrobił z tego nagonkę na cały internet jak to jest poszkodowany,
  • Odpowiedz
co to za typ i czemu nagle jest na całym wykopie

@Paradox3p: robił loterie z Influi i jak zatrzymali Budde z ekipą to sobie śmieszkował że na niego nic nie mają i ch*** mu zrobią. No i niedawno zrobili mu najazd na chatę z kałachami ludzie z KAS i CBŚP a teraz zorganizował zbiórkę bo nie ma za co żyć bo mu zajęli konta i 500k gotówki ukrytej w domu,
  • Odpowiedz
@Paradox3p: @TragiKomediant

A no i w swoich filmach/wywiadach prowadzi narrację jakby przestępcy z karabinami bez powodu wbili mu na chatę, w ogóle nie wspominając, że dostał zarzuty udziału w zorganizowanej grupie przestępczej. Oczywiście jego zmanipulowani widzowie (oraz widzowie stanowskiego) piszą w komentarzach jak to mafia Tuska napadła bezbronnego obywatela
  • Odpowiedz
@TragiKomediant: Akcja z loterią jest taka że "sprzedawał" e booka który był kilkudziesięcioma slajdami w PDF o wartości zerowej a "bon na loterię" miał być materiałem promocyjnym. Jeszcze był na tyle bezczelny że jak zaczęły się dymy i wycofał e booka a ludzie serio chcieli go kupić to śmieszkował że się cyfrowy tusz skończył w drukarce pdf. Płacił więc mniejsza stawkę Vat i omijał jakieś podatki od gier losowych.
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Bez kitu że zaczął to kasowac z internetu XD Co za bęcwał. Największa bekę będę miał jak go żona puści z torbami, wtedy dopiero bezie miał materiał do heheszków.
  • Odpowiedz
  • 3
@eSUBA94: o kurde, pamiętam jak parę lat temu puszczałem go sobie na słuchawki jako tło w pracy. Ciekawie gadał o raczej niszowych, samochodowych sprawach. Może mi ktoś streścić co się odwaliło?

@TragiKomediant: tak było z wieloma
ja go nie oglądałem ale słyszałem że spoko jest i czasami coś ciekawego powie
ale jak teraz patrzę wydmuszka pękła, cwany i śliski, może nie tak jak MGPgarage i budda ale nadal
  • Odpowiedz