Wpis z mikrobloga

https://kick.com/snakeiter/clips/clip_01K3BSS7ZYTJQCS4G4NCQR3KJY

Głupcze i manipulancie i dziennikarzu od siedmiu boleści co przez pół klipu żre i pije jak rumun swój zamówiony wegański bigos, nazywasz półgodzinny filmik w którym Quaz opowiada z swojej perspektywy o tym co robił przez 80h w grze Dune:Awakening opisując swoje subiektywne doświadczenia recenzją, bo tak ci wygodnie. Tak samo jak recenzją nazwałeś 8-minutowy pojazd po legoludach i ubisofcie recenzją Asasyna, tak samo jak materiał o lasach w KCD nazwałeś recenzją, tak samo jak materiał o sterowaniu w monster:hunter nazwałeś recenzją.

Bo ty nie oglądasz Quaza miernoto tak jak próbujesz to opisać w swoim damage control i nie liż d--y, że "bardzo się cieszę że Quaz podszedł do recenzji rzetelnie" bo Quaz i wszyscy co mają powyżej 60iq wiedzą że ta wazelinka to efekt tego, że zostałeś pokazany szerszej publice i wyjaśniony i publicznie wyśmiany. Dla większości community, dla casuali oraz dla hardkorów, dla wszystkich którzy nie mają koszulki ludologiczna essa jesteś tak zwanym cytuję "psem kiszaka" i nikt twojej pochwały i łaski nie potrzebuje, a tym bardziej mąż, ojciec psiecka Krokieta i zapalony gracz jakim jest Quaz. Specjalnie Tomek nie nazywa wielu swoich materiałów recenzjami, żeby takie spermoludki kiszaka jak Ty w końcu dały mu spokój i się odstosunkowały od jego kanału, a ty dalej poruszasz jego temat z uporem maniaka raz po raz.

Jesteś w stanie pojąć, że omawiasz swoje własne wytwory wyobraźni, a nie stan faktyczny? Czy ty pojmujesz, że postawiłeś chochoła z którym walczysz dla ponownego rozgłosu żeby ktoś na ciebie zwrócił uwagę bo masz kompleks Quaza? Quaz nie jest twoim wymyślonym idealnym recenzentem który będzie recenzował tylko wyspecjalizowane gatunki i porównywał Diunę do WOWA, bo jego widowni na tym nie zależy. Czaisz to? Quaz zna swoją widownie, a widownia zna Quaza.

Ktoś kto ogląda kiszaka, wie że on pobił menela i że jest patusem, tak samo jak ktoś ogląda Quaza to wie że otrzyma opinię o grze, którą wydaje szanowany i respektowany Tomek Drabik. Ludzie, którzy odpalają ten materiał nie oczekują porównania do wowa i palworlda. To ty tego oczekujesz. Przestań projektować swoje zboczone fantazje o recenzentach na zwykłego typowego odbiorcę Quaza, który jest zadowolony, że może sobie obejrzeć pół godzinki gadania o jakiejś grze, w którą nie wiadomo nawet czy zagra, bo po prostu L U B I Q U A Z A.

Zrozumiesz to kiedyś? Ludzi interesuje opinia Quaza o każdej grze, bo ma renomę, respekt, szacunek, doświadczenie i fanbase. Coś czego ty nie będziesz mieć bo spływa ci tylko znudzona menelomiotem widownia która ogląda to samo powtórzone kolejny raz.

Nie wiem w jakich słowach ja mam się wypowiedzieć, żeby ta ciamajda pojęła, że Quaz spełnia oczekiwania swoich widzów a nie jakiegoś przychlasta co mu Rumun zakręcił korbą i wmówił swoje dogmaty.

#kiszak #snakeiter
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ActiveekHere ja jestem tym gościem który lubi Quaza i ogląda wszystko nawet to co go nie interesuje. Tak samo jak obejrzałem 1.5h materiał Arasza z TZO który kompleksowo i w zajebisty sposób opisał historię w grach Doom chociaż ta historia mnie mało obchodziła, ale on to zrobił tak zajebiście że chciało się słuchać, to samo robi Quaz, opisuje gry tak że chcesz tego słuchać.
Za to tych ludologicznych napinaczy nie chce
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Ja czekam aż on pokaże swoje osiągnięcia w grach. Wszystkim coś wytyka a jakoś nie kojarzę go z jakiś osiągnieć z gier. To co się tak przychlast p----------a do wszystkich.
Wątpie, żeby mógł się poszczycić chociażby wygranym turniejem w osiedlowej kafejcie internetowej.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere:

Specjalnie Tomek nie nazywa wielu swoich materiałów recenzjami, żeby takie spermoludki kiszaka jak Ty w końcu dały mu spokój i się odstosunkowały od jego kanału, a ty dalej poruszasz jego temat z uporem maniaka raz po raz.

Nawet lepiej - to nie ma to nic wspólnego z legoludami - chłop po prostu rozumie różnice pomiędzy recką, a opinią i nie jest twórcą dla dopaminowych elitarystów. I mówie to z pełną
niesepomoc - @ActiveekHere: 
Specjalnie Tomek nie nazywa wielu swoich materiałów rece...
  • Odpowiedz
  • 3
wyraźnie zaznaczał w opisie, że przedstawiony materiał nie jest recką tylko opinią np tu:

@niesepomoc: Dziękuję za wskazanie tej nieścisłości, jakoś żyłem w przekonaniu, że na kanale Quaza w przeszłości widziałem więcej recenzji a ostatnio widzę więcej opinii od ~2 lat, a być może sam sobie to zwizualizowałem bez zagłębienia się w temat jak snakeiter, biję się w pierś
  • Odpowiedz
  • 1
Najlepsze to, że Quaz ma wywalone w jakichś gównologów xd

@KanJaweuDieZweite: Z pewnością ma ich do pewnego stopnia w dupie, ale znając quaza i jego perfekcjonizm i to że nieraz wchodził w utarczki słowne i podsumowywał ludologów to wydaje mi się, że nie jest mu obojętne że szargają jego dobre imię i próbują fałszywymi oskarżeniami obniżyć jego reputację
  • Odpowiedz
@ActiveekHere przecież to jąkający się analfabeci którzy szczekają na oczytanego doświadczonego w temacie gościa który nabierał doświadczenia w tematyce gdy oni jeszcze byli w jajach taty albo na chleb mówili beb
  • Odpowiedz