Aktywne Wpisy
EditorTM +189
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz
Mododzyglizda +70
Jakieś cztery miesiące temu pochwaliłem się lampą zrobioną z felgi Ducati. Nadal wisi i nic nie wskazuje na to, żeby miała spaść. Dzisiaj wpadł mały update pokoju. Nareszcie HotWheelsy wylądowały na ścianie. Pozostało tylko zbudować stelaż pod SimRacing (ʘ‿ʘ)
#diecast #hotwheels #remontujzwykopem #majsterkowanie
#diecast #hotwheels #remontujzwykopem #majsterkowanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Głupcze i manipulancie i dziennikarzu od siedmiu boleści co przez pół klipu żre i pije jak rumun swój zamówiony wegański bigos, nazywasz półgodzinny filmik w którym Quaz opowiada z swojej perspektywy o tym co robił przez 80h w grze Dune:Awakening opisując swoje subiektywne doświadczenia recenzją, bo tak ci wygodnie. Tak samo jak recenzją nazwałeś 8-minutowy pojazd po legoludach i ubisofcie recenzją Asasyna, tak samo jak materiał o lasach w KCD nazwałeś recenzją, tak samo jak materiał o sterowaniu w monster:hunter nazwałeś recenzją.
Bo ty nie oglądasz Quaza miernoto tak jak próbujesz to opisać w swoim damage control i nie liż d--y, że "bardzo się cieszę że Quaz podszedł do recenzji rzetelnie" bo Quaz i wszyscy co mają powyżej 60iq wiedzą że ta wazelinka to efekt tego, że zostałeś pokazany szerszej publice i wyjaśniony i publicznie wyśmiany. Dla większości community, dla casuali oraz dla hardkorów, dla wszystkich którzy nie mają koszulki ludologiczna essa jesteś tak zwanym cytuję "psem kiszaka" i nikt twojej pochwały i łaski nie potrzebuje, a tym bardziej mąż, ojciec psiecka Krokieta i zapalony gracz jakim jest Quaz. Specjalnie Tomek nie nazywa wielu swoich materiałów recenzjami, żeby takie spermoludki kiszaka jak Ty w końcu dały mu spokój i się odstosunkowały od jego kanału, a ty dalej poruszasz jego temat z uporem maniaka raz po raz.
Jesteś w stanie pojąć, że omawiasz swoje własne wytwory wyobraźni, a nie stan faktyczny? Czy ty pojmujesz, że postawiłeś chochoła z którym walczysz dla ponownego rozgłosu żeby ktoś na ciebie zwrócił uwagę bo masz kompleks Quaza? Quaz nie jest twoim wymyślonym idealnym recenzentem który będzie recenzował tylko wyspecjalizowane gatunki i porównywał Diunę do WOWA, bo jego widowni na tym nie zależy. Czaisz to? Quaz zna swoją widownie, a widownia zna Quaza.
Ktoś kto ogląda kiszaka, wie że on pobił menela i że jest patusem, tak samo jak ktoś ogląda Quaza to wie że otrzyma opinię o grze, którą wydaje szanowany i respektowany Tomek Drabik. Ludzie, którzy odpalają ten materiał nie oczekują porównania do wowa i palworlda. To ty tego oczekujesz. Przestań projektować swoje zboczone fantazje o recenzentach na zwykłego typowego odbiorcę Quaza, który jest zadowolony, że może sobie obejrzeć pół godzinki gadania o jakiejś grze, w którą nie wiadomo nawet czy zagra, bo po prostu L U B I Q U A Z A.
Zrozumiesz to kiedyś? Ludzi interesuje opinia Quaza o każdej grze, bo ma renomę, respekt, szacunek, doświadczenie i fanbase. Coś czego ty nie będziesz mieć bo spływa ci tylko znudzona menelomiotem widownia która ogląda to samo powtórzone kolejny raz.
Nie wiem w jakich słowach ja mam się wypowiedzieć, żeby ta ciamajda pojęła, że Quaz spełnia oczekiwania swoich widzów a nie jakiegoś przychlasta co mu Rumun zakręcił korbą i wmówił swoje dogmaty.
#kiszak #snakeiter
źródło: sciana
PobierzZa to tych ludologicznych napinaczy nie chce
Wątpie, żeby mógł się poszczycić chociażby wygranym turniejem w osiedlowej kafejcie internetowej.
przeciez w czasach kafejek internetowych to on lezal w zlobku i ssal wertykalnego smoczka
Nawet lepiej - to nie ma to nic wspólnego z legoludami - chłop po prostu rozumie różnice pomiędzy recką, a opinią i nie jest twórcą dla dopaminowych elitarystów. I mówie to z pełną
@niesepomoc: Dziękuję za wskazanie tej nieścisłości, jakoś żyłem w przekonaniu, że na kanale Quaza w przeszłości widziałem więcej recenzji a ostatnio widzę więcej opinii od ~2 lat, a być może sam sobie to zwizualizowałem bez zagłębienia się w temat jak snakeiter, biję się w pierś
Dlatego:
Quaz, Rysław, Archon > nic > chatki z gówna > dalej nic > gównolodzy
@KanJaweuDieZweite: Z pewnością ma ich do pewnego stopnia w dupie, ale znając quaza i jego perfekcjonizm i to że nieraz wchodził w utarczki słowne i podsumowywał ludologów to wydaje mi się, że nie jest mu obojętne że szargają jego dobre imię i próbują fałszywymi oskarżeniami obniżyć jego reputację