Wpis z mikrobloga

@ActiveekHere ja jestem tym gościem który lubi Quaza i ogląda wszystko nawet to co go nie interesuje. Tak samo jak obejrzałem 1.5h materiał Arasza z TZO który kompleksowo i w zajebisty sposób opisał historię w grach Doom chociaż ta historia mnie mało obchodziła, ale on to zrobił tak zajebiście że chciało się słuchać, to samo robi Quaz, opisuje gry tak że chcesz tego słuchać.
Za to tych ludologicznych napinaczy nie chce
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Ja czekam aż on pokaże swoje osiągnięcia w grach. Wszystkim coś wytyka a jakoś nie kojarzę go z jakiś osiągnieć z gier. To co się tak przychlast p----------a do wszystkich.
Wątpie, żeby mógł się poszczycić chociażby wygranym turniejem w osiedlowej kafejcie internetowej.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere:

Specjalnie Tomek nie nazywa wielu swoich materiałów recenzjami, żeby takie spermoludki kiszaka jak Ty w końcu dały mu spokój i się odstosunkowały od jego kanału, a ty dalej poruszasz jego temat z uporem maniaka raz po raz.

Nawet lepiej - to nie ma to nic wspólnego z legoludami - chłop po prostu rozumie różnice pomiędzy recką, a opinią i nie jest twórcą dla dopaminowych elitarystów. I mówie to z pełną
niesepomoc - @ActiveekHere: 
Specjalnie Tomek nie nazywa wielu swoich materiałów rece...
  • Odpowiedz
  • 3
wyraźnie zaznaczał w opisie, że przedstawiony materiał nie jest recką tylko opinią np tu:

@niesepomoc: Dziękuję za wskazanie tej nieścisłości, jakoś żyłem w przekonaniu, że na kanale Quaza w przeszłości widziałem więcej recenzji a ostatnio widzę więcej opinii od ~2 lat, a być może sam sobie to zwizualizowałem bez zagłębienia się w temat jak snakeiter, biję się w pierś
  • Odpowiedz
@ActiveekHere przecież to jąkający się analfabeci którzy szczekają na oczytanego doświadczonego w temacie gościa który nabierał doświadczenia w tematyce gdy oni jeszcze byli w jajach taty albo na chleb mówili beb
  • Odpowiedz