Aktywne Wpisy

ly000 +20
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
Funkcja NFC w telefonie mi nie działa, a bank z którego korzystam nie wysyła fizycznych kart
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D

- Snakeiter mówi wprost o Quazie że, cytuję, "On ma ten sam problem co większość casualowych recenzentów(...)"
- Snakeiter potem mówi "Ale bycie casualem to nic złego, ja sam im nawet trochę zazdroszczę"
To w końcu bycie casualem według niego to "problem", czy nie? Bo już się pogubiłem XD
źródło: 7bec4b06a41aba68e13d98f3d73bf7853ff661ecf184d3013ede938b1451d7ce
Pobierzquaz:
Mafia, Dune Awakening, Elden Nightreign, The Precinct, Roadcraft, Doom, Bionic Bay, Atomfall, AC Shadows, MH Wilds, Astronomics, KC2, Stalker 2, Indiana Jones, 21 klonów VS, Wukong, Tiny Glade
areczek:
Death Stranding 2, Mindseye, Tainted Grail, Doom, Clair Obscur, AC Shadows, Avowed, KC2, PoE2, Stalker 2, Dragon