Wpis z mikrobloga

#kiszak #snakeiter #bekazludologow

- Snakeiter mówi wprost o Quazie że, cytuję, "On ma ten sam problem co większość casualowych recenzentów(...)"
- Snakeiter potem mówi "Ale bycie casualem to nic złego, ja sam im nawet trochę zazdroszczę"

To w końcu bycie casualem według niego to "problem", czy nie? Bo już się pogubiłem XD
Thadeusss77 - #kiszak #snakeiter #bekazludologów

- Snakeiter mówi wprost o Quazie że...

źródło: 7bec4b06a41aba68e13d98f3d73bf7853ff661ecf184d3013ede938b1451d7ce

Pobierz
Thadeusss77 - #kiszak #snakeiter #bekazludologów

- Snakeiter mówi wprost o Quazie że...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thadeusss77: jaki ten dickeater to jest balas xD według niego quaz recenzuje każdą grę triple A, porównajmy zatem jakie gry omawiał bądź recenzował quaz* z legoludem areczkiem
quaz:
Mafia, Dune Awakening, Elden Nightreign, The Precinct, Roadcraft, Doom, Bionic Bay, Atomfall, AC Shadows, MH Wilds, Astronomics, KC2, Stalker 2, Indiana Jones, 21 klonów VS, Wukong, Tiny Glade
areczek:
Death Stranding 2, Mindseye, Tainted Grail, Doom, Clair Obscur, AC Shadows, Avowed, KC2, PoE2, Stalker 2, Dragon
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: jak miałem 19 lat to też poważnie podchodziłem do MMO i próbowałem coś osiągnąć xD teraz mi trochę wstyd, że marnowałem na to czas. Lepiej być tym ohydnym casualem i grać w to co ci się podoba i czerpiesz z tego radość. Może to zrozumią jak ich życie nie będzie się w 100% kręcić wokół cyfrowej ROZRYWKI.
  • Odpowiedz
@Thadeusss77 ale wciąż nie powiedział czym on jest? Czym jest casual? Ja jestem casualem w soulslike, ale w takim gt7 czy fifie nie czuje sie casualem, czyli co? Jeśli wytarłbym nim podłogę w fifie, battlefield, gt7 to kto wtedy jest casual? Bo już sie pogubiłem.
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: dalej nie widze problemu w recenzowaniu i 20 gatunkow naraz. Gierki to nie fizyka kwantowa. Sam gralem na poziomie esportowym w gry z wiekszej ilosci gatunkow niz dickeater gier przeszedl pewnie xD
  • Odpowiedz