Wpis z mikrobloga

JEŻELI INNI NIE MAJĄ ODWAGI ZRÓBMY TO MY! WYKOPKI. ZBIERZMY GRUPĘ 300 WYKOPKÓW POD KOMISARIATEM, W ŚRODKU TŁUMU MIRKI Z TAGU #danielmagical Z PODSTAWOWĄ POMOCĄ ŻEBY PRZENIEŚĆ CZARUSIA DO AUTA KTÓRE BĘDZIE STAŁO KOMISARIATEM. NIECH NA ZEWNĄTRZ CZEKA DUŻO AUT ODPALONYCH Z KIEROWCAMI. POKOJOWO WCHODZIMY IDZIEMY I NIE ZATRZYMUJEMY SIĘ. OTACZAMY CZARUSIA. WYKOPKI PRZYKRYWAJĄ GO CZYMŚ I PRZYGOTOWYWUJĄ DO WYNIESIENIA. I WYCHODZIMY. ONI W ŚRODKU OSLANIANI. JEDZIEMY WSZYSCY PRZED I ZA ŻEBY NIKT NAS NIE ZATRZYMAŁ I CIĄGLE BLOKUJEMY DOSTĘP POLICJI I WOŹNEMU I TRANSPORTUJEMY NA RASZEI. SŁUCHAJCIE ROKINA I WASICKIEGO TO GO WSADZĄ DO WIĘZIENIA JAK BĘDZIEMY CZEKAĆ... #patostreamy
serwis-dzwieku - JEŻELI INNI NIE MAJĄ ODWAGI ZRÓBMY TO MY! WYKOPKI. ZBIERZMY GRUPĘ 30...

źródło: 123

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@serwis-dzwieku:

Gdzie jest ten chłopiec i co się z nim stało?
Gdzie sprzedał, gdzie zgubił dziecięce marzenia?
Coś się rozsypało, coś się rozwiało
Coś wypaliło się w smugi cienia
Gdzie godność
  • Odpowiedz
@BykPokutny: Ja od dawna kręcę. Jak jestem w łazience to otwieram drzwi i mam widok na salon gdzie siedzi żona. Zawsze do niej mówię czy chce zobaczyć helikopter w ogniu i kręcę śmigłem. Nie wiem dlaczego patrzy na mnie jak na debila i mówi, że jestem żałosny....
  • Odpowiedz