Aktywne Wpisy

Podajcie mi proszę przykłady gier z ciężkim/cięższym/przygnębiającym klimatem, które są przynajmniej choć trochę grywalne.
Jeśli chodzi o klimat to zawsze lubiłem gry Frictional Games jak Amnesia the Dark Descent, Penumbra, Soma. Z innych horrorów to Obcy Izolacja, Outlast, Darkwood, Limbo, Inside.
Ale polubiłem też Gothica, Call of Duty World at War właśnie za klimat. Mogą to też być gry tajemnicze, z niepokojącą fabułą.
#gry
Jeśli chodzi o klimat to zawsze lubiłem gry Frictional Games jak Amnesia the Dark Descent, Penumbra, Soma. Z innych horrorów to Obcy Izolacja, Outlast, Darkwood, Limbo, Inside.
Ale polubiłem też Gothica, Call of Duty World at War właśnie za klimat. Mogą to też być gry tajemnicze, z niepokojącą fabułą.
#gry
źródło: image
Pobierz
miloszy +92

Zawsze gdy zaczynam się znowu interesować Blackpillem to pierwsza osoba o której myślę jest Jeremy Meeks XD
Orginalne Zdjęcie
źródło: 1000069463
PobierzWiadomo że nie w końcu każdy zasługuje na drugą szansę( ͡° ͜ʖ ͡°)
Literally me Teraz XX
Facet powinien zostać oficjalnym symbolem tego tagu, on jest po prostu PERFEKCYJNYM uosobieniem wszystkiego o czym tu się mówi.
To zwykły odpad społeczny. Patus i ćpun, spłodzony przez patusa, ćpuna i mordercę. Od samego początku był bandytą, w wieku 18 lat trafił do paki za napaść, pobicie i kradzież dokonaną na 16-latku. Wyższy level naszych łobuzów kochających mocniej. W pace przeszedł szkolenie gangsterskie i związał się z gangusami, po wyjściu
Nie no Stary serio( ͡° ͜ʖ ͡°) przecież wydaje się jakby był dobry człowiekiem w środku to na pewno musiała być wina otoczenia w którym dorastał( ͡° ͜ʖ ͡°) XD
źródło: image
Pobierz