Wpis z mikrobloga

Mezczyzni uwazaja jakos co druga kobiete za atrakcyjna natomiast kobiety uwazaja 95% mezczyzn za nieatrakcyjnych. To jak to lecialo? Wystarczy wyjsc do ludzi, isc pobiegac, pojsc na tance albo fajnie sie obciac u fryzjera no i koniecznie dobrze dobrac pasek do spodni mordo i to wszystko? Dupki same beda wtedy ustawiac sie w kolejce do ciebie! Jedyne co realnie mozecie zrobic to wygenerowac w AI morde chada, kupic drukarke 3D a pozniej wsadzic do niej morde w nadziei, ze wygenerowana wczesniej morda chada odpowiednio sie na waszej przyjmie bo przeciez nie ma innej opcji na spelnienie wymagan femoidow xDDD

JulianGangol - Mezczyzni uwazaja jakos co druga kobiete za atrakcyjna natomiast kobie...

źródło: u61jcc7xoxq71

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JulianGangol: Nieskromnie powiem, że mam morde powszechnie uważaną za atrakcyjną i to nie jest tak, że sie dupki ustawiają w kolejce. Jeszcze musisz mieć robote o odpowiednim statusie, samochód, najlepiej marki premium i mieszkanie w wojewódzkim. Dopiero wtedy możesz cieszyć się życiem.
  • Odpowiedz
@69AMG: widocznie Twoja morda nie jest na takim wysokim poziomie jak myślisz. Ja znam gościa który nie spełnia tych wymagań ale morda modela zalatwia mu to ze jednak sie ustawiają w kolejce. No laski poprostu sie nim zachwycają
  • Odpowiedz
@JulianGangol: ja widziałem badanie gdzie mężczyźni wskazywali 60% kobiet jako przeciętna, 20% jako ponadprzeciętne a 20% poniżej
Kobiety 80% mężczyzn jako poniżej przeciętnej 13% przeciętni a 7% powyżej
  • Odpowiedz
@pymbelak Co z tego, że się zachwycają, jak nie masz np. własnego kwadratu to gdzie masz zamiar obracać te d--y? U starszych na mieszkaniu? Czy w rozpadającym się golfie? Żałosne.
  • Odpowiedz
@JulianGangol: Ja to mogę tylko wyśmiać redpillaków, że podają takie statystyki i nie mają system error, że jednak cała ich ideologia to copium i wyparcie rzeczywistości. xD
No jeszcze jeden polski redpillowy guru Warszawski Tomasz twierdzi, że to prawda że kobiety są tak bardzo wybredne, ale jeszcze nigdy nie było tak łatwo trafić do tych 5% atrakcyjnych facetów- wystarczy chcieć, grindować i poznać zasady gry. xD
  • Odpowiedz
@JulianGangol: Nie kobiety czy mężczyźni uważają, a takie decyzje podejmują w aplikacji do przygodniego ruchania. Trzeba zacząć w końcu mówić ludziom, zwłaszcza mężczyznom, że aplikacje randkowe nie są ich przyjacielami. Że sposób ich skonstruowania nie napędza do zbudowania stabilnego związku. Do tego, z racji na większą ilość mężczyzn, stawia to ich na przegranej pozycji.
  • Odpowiedz
No laski poprostu sie nim zachwycają

@pymbelak: zależy co gdzie i jak. W dużym mieście masz ONS, gdzie w małym ludzie zaczną gadać, więc wszyscy się hamują i nie ma takiej różnorodnosci.
Ładna twarz w krótkich relacjach może pomóc, lecz jak chłop nie ma charakteru, a ma wygląd, to dlugoterminowa najgorsza opcja, bo trafi na ładna toksyczne, która go zbeciakuje i na tym się skończy.
  • Odpowiedz
No jeszcze jeden polski redpillowy guru Warszawski Tomasz twierdzi, że to prawda że kobiety są tak bardzo wybredne, ale jeszcze nigdy nie było tak łatwo trafić do tych 5% atrakcyjnych facetów- wystarczy chcieć, grindować i poznać zasady gry

@Nowystaryziel: powtarza to co akurat gada Rollo Tomassi, która w srodowisku amerykanskiego redpilla ma opinie swietnego teoretyka, ale nic poza tym
  • Odpowiedz
Nieskromnie powiem, że mam morde powszechnie uważaną za atrakcyjną i to nie jest tak, że sie dupki ustawiają w kolejce.

@69AMG: ale to bardzo proste jak chcesz ONS

wynajmujesz mieszkanie na AirBnB, pożyczasz furę premium i ściemniasz, że to twoje, dużo facetów tak
  • Odpowiedz