Aktywne Wpisy

witam12 +389
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +100
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

Krzysio Pisowski n--------a w babę z TVP bo propagandzistka i miała niesławnego teścia, którego w sumie za dobrze nawet nie znała bo zdechł w 2003 roku.
W tym samym czasie na profil #kanalzero wstawiają Miłosza Kłeczka, chyba najgorszą postać jaką można w mediach zobaczyć, typ który całą swoją "karierę" zawdzięcza hajsu ojca a ojciec nie był byle kim, tylko konfidentem SBcji, który już po upadku komuny zgłaszał się do szpiegowania baz NATO.
@Tasde: Tak go nie znała, że synka nazwała na cześć teścia xD mężuś nie lepszy, pod Monte Cassino pewnie do dziś nie położył kwiatów
Piszesz tak jakby 90% "topki" telewizyjnej nie była w tej topce przez kontakty rodziców w Partii za PRLu xDDDDDDDDDD
@Tasde: ciekawe. W chuju masz babę która ciągnie wypłatę z twoich podatków, ale interesujesz się prywaciarzem który sam na siebie zarabia. Cóż, priorytety widzę masz dobrze przypisane
80 lat z punktu widzenia historii to tyle co nic. Ale wiadomka - najlepiej podkreślić te 80 lat, żeby to brzmiało jakby to było w c--j
Nie no, bo w ogóle nic nigdy nie zrobił na zlecenie partii politycznej, która finansowana jest, cóż za przypadek, za moje i twoje xd
@potezny_polak: jak twoja mamusia by pracowała np. w Urzędzie Skarbowym to też "dossała się" do państwowego? Też mogę mówić, że twoja matka mnie okradła bo dostaje kasę od państwa?
Jak zaczniesz pracować to może się dowiesz, że za pracę należy się WYNAGRODZENIE. Jak robisz zlecenie dla podmiotu państwowego to również za wykonaną pracę/zlecenie/dzieło należy się
@marv0oo: ale odróżniaj dzieciaku pracę w urzędzie za grosze do państwowych kontraktów np reklamowych, na które liczy twoje bożyszcze xD
@potezny_polak: O KUHWA O BORZE FIRMA LICZY NA ZYSKI JA PIEHDOLE KUHWA CO SIĘ DZIEJE JAK TAK MOŻNA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Czym to twoje p---------e różni się od wiary w jezuska? Oni też ""wiedzą"" że