Wpis z mikrobloga

Co to za p------e uniwersum xD
Krzysio Pisowski n--------a w babę z TVP bo propagandzistka i miała niesławnego teścia, którego w sumie za dobrze nawet nie znała bo zdechł w 2003 roku.
W tym samym czasie na profil #kanalzero wstawiają Miłosza Kłeczka, chyba najgorszą postać jaką można w mediach zobaczyć, typ który całą swoją "karierę" zawdzięcza hajsu ojca a ojciec nie był byle kim, tylko konfidentem SBcji, który już po upadku komuny zgłaszał się do szpiegowania baz NATO.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

którego w sumie za dobrze nawet nie znała bo zdechł w 2003 roku.

@Tasde: Tak go nie znała, że synka nazwała na cześć teścia xD mężuś nie lepszy, pod Monte Cassino pewnie do dziś nie położył kwiatów

typ który całą swoją "karierę" zawdzięcza hajsu ojca

Piszesz tak jakby 90% "topki" telewizyjnej nie była w tej topce przez kontakty rodziców w Partii za PRLu xDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@marv0oo: Może jest, może nie jest. W chuju mam tą babę, wpis nie jest o niej tylko o tym, że Stanowski jest oburzony i ją wyzywa bo jest propagandzistką i miała teścia z obławy augustowskiej sprzed 80 lat a jego kanał w tym czasie promuje jeszcze większą kanalię, która istnieje gdziekolwiek tylko dzięki ojcu konfidentowi SB.
  • Odpowiedz
W chuju mam tą babę

@Tasde: ciekawe. W chuju masz babę która ciągnie wypłatę z twoich podatków, ale interesujesz się prywaciarzem który sam na siebie zarabia. Cóż, priorytety widzę masz dobrze przypisane

miała teścia z obławy augustowskiej sprzed 80 lat

80 lat z punktu widzenia historii to tyle co nic. Ale wiadomka - najlepiej podkreślić te 80 lat, żeby to brzmiało jakby to było w c--j
  • Odpowiedz
@marv0oo: skoro nawet nie widzisz różnicy pomiędzy dossaniem się do prywatnego a państwowego "cyca" to nie mamy o czym rozmawiać, jak skończysz szkołę, zaczniesz pracować i może później rozkręcisz własny biznes to to zrozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
skoro nawet nie widzisz różnicy pomiędzy dossaniem się do prywatnego a państwowego "cyca"

@potezny_polak: jak twoja mamusia by pracowała np. w Urzędzie Skarbowym to też "dossała się" do państwowego? Też mogę mówić, że twoja matka mnie okradła bo dostaje kasę od państwa?

zaczniesz pracować

Jak zaczniesz pracować to może się dowiesz, że za pracę należy się WYNAGRODZENIE. Jak robisz zlecenie dla podmiotu państwowego to również za wykonaną pracę/zlecenie/dzieło należy się
  • Odpowiedz
@potezny_polak: P.S. Skoro tak cię boli, że firma Stanowskiego dostała wynagrodzenie za wykonaną pracę, to mam nadzieję że jeszcze mocniej cię boli to, że taki Jaś Kapela (i wielu takich jak on) dostaje z Ministerstwa Kultury miesięczne stypendium na zrobienie "przedstawienia o aborcji". Bo przecież nie jesteś hipokrytą, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
jak twoja mamusia by pracowała np. w Urzędzie Skarbowym to też "dossała się" do państwowego?

@marv0oo: ale odróżniaj dzieciaku pracę w urzędzie za grosze do państwowych kontraktów np reklamowych, na które liczy twoje bożyszcze xD

P.S. Skoro tak cię boli, że firma Stanowskiego dostała wynagrodzenie za wykonaną
  • Odpowiedz
kontraktów np reklamowych, na które liczy twoje bożyszcze xD

@potezny_polak: O KUHWA O BORZE FIRMA LICZY NA ZYSKI JA PIEHDOLE KUHWA CO SIĘ DZIEJE JAK TAK MOŻNA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja po prostu wiem,

Czym to twoje p---------e różni się od wiary w jezuska? Oni też ""wiedzą"" że
  • Odpowiedz