✨️ Czy warto pracować w służbach celno-skarbowych?Ⓘ Cześć czy warto iść do służb typu służba celno skarbowa z doświadczeniem sporym w korpo i finansach? Perspektywa emerytury wcześniej i brak problemu z zastąpieniem przez ai jest kuszący ale jakie są zarobki? Jest tam beton jeśli chodzi o awanse itd?
@mirko_anonim: no kiedyś było warto teraz nie wiem jak z łapówkami i okradaniem firm. Np. służba celna rekwirowala automat do gier a po pewnym czasie wracał pusty. Oczywiście mogłeś się sądzić o te 5k z automatu no ale wtedy masz wyłączony automat z użycia przez kilka lat xd
@mirko_anonim przejść rekrutację nie jest ciężko. Ale jak na ostatniej rekrutacji było 500 chętnych na 25 miejsc, gdzie ci bardziej zaprawieni mówią między sobą że połowa już obsadzona przez swoich, to powodzenia.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Cześć czy warto iść do służb typu służba celno skarbowa z doświadczeniem sporym w korpo i finansach? Perspektywa emerytury wcześniej i brak problemu z zastąpieniem przez ai jest kuszący ale jakie są zarobki? Jest tam beton jeśli chodzi o awanse itd?
#pracbaza
#sluzby
#praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Np. służba celna rekwirowala automat do gier a po pewnym czasie wracał pusty. Oczywiście mogłeś się sądzić o te 5k z automatu no ale wtedy masz wyłączony automat z użycia przez kilka lat xd
Że niby ciężko się dostać? Tam raczej odchodzą..
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰