@Bardzo_Suabe_Rymy: A ok, ja akurat nabiału nie jem. Ale co do mięsa z przeceny, to chyba nigdy nie trafiłem żeby było zepsute czy coś. @moja-walka Już doczytałem, jest logo Kerfura.( ͡°͜ʖ͡°)
bliski termin ważności, nabiał może już być na krawędzi poruszenia kiszek
@Bardzo_Suabe_Rymy: co za bzdury. Terminy ważności w takich przypadkach są przestrzelone z ogromnym marginesem, nie ma opcji żeby zjeść coś w terminie i dostać sraczki. No chyba, że np stało to wcześniej 8h w upale na palecie, to inna bajka.
@Kref3x: oszczędny w wersji krótkoterminowej. W tej długoterminowej to wyjdzie kilka razy drożej (mam na myśli zdrowie). Jestem zwolennikiem kupowania na przecenach, bo najczęściej produkty są pełnowartościowe, ale też z głową. Te wszystkie słodkie gówna raz że źle działają na zdrowie w wersji fizycznej jak i psychicznej.
@jezdzilemmercemipalilempopularne: Carrefour, widać po logo na mięsie. Tylko dziwne bo u nich zawsze były przeceny - 50 a widzę tak jak w Kaufland się bawią, że minus 1/3 ceny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJa jutro rano będę polować na przeceny, jak pójdę do miasta.
@moja-walka Już doczytałem, jest logo Kerfura.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bardzo_Suabe_Rymy: co za bzdury. Terminy ważności w takich przypadkach są przestrzelone z ogromnym marginesem, nie ma opcji żeby zjeść coś w terminie i dostać sraczki. No chyba, że np stało to wcześniej 8h w upale na palecie, to inna bajka.