Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 204
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@MetalowyBieg Przynajmniej się nie boimy patusów i nie polegamy na historyjkach o niewdzięcznych Karynach. W życiu uratowałem z podobnej opresji około 11 kobiet i każda okazałą wdzięczność. Prawda jest taka, że jak jakiś facet podnosi rękę na kobietę to na 99% podkuli ogon gdy inny mężczyzna zwróci mu uwagę.
  • Odpowiedz
  • 128
@KRCZVSK jeżeli ktokolwiek spodziewa się, że jako rodzic dwójki małych dzieci, będę ryzykował kosę pod żebra dla jakiejś obcej baby to xD

Mógłbym gazem psiknąć, gdybym akurat miał przy sobie, ale nigdy z łapami do jakiegoś psychola.
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: nie trzeba od razu pchać się pod nóż i zgrywac bohatera.
Można wezwać policję, nagrywać zajście, krzyczeć, poprosić innych przechodniów o interwencję, poczekać do końca zajścia i pomoc poszkodowanemu. Wszystko to lepsze niż totalna znieczulica.
  • Odpowiedz
wole dostać tym nożem i spaść z rowerka niż do końca życia mieć świadomość że ktoś kogoś zabił/zgwałcił na moich oczach a ja stałem jak p---a

@wiedzminyo: 2010, Gdańsk Wrzeszcz, dwóch kumpli wraca w nocy miastem. Pod Jantarem jakiś typ szarpie dziewczynę, chłopaki pokojowo podchodzą, bez kontatku fizycznego, próbują załagodzić sytuację. Jeden dostaje strzała na szczękę (złamana), drugi dostaje cięcie na twarz + wybite zęby (polik rozcięty na wylot). Szarpana
  • Odpowiedz
wole dostać tym nożem i spaść z rowerka niż do końca życia mieć świadomość że ktoś kogoś zabił/zgwałcił na moich oczach a ja stałem jak p---a

@wiedzminyo: istnieje takie coś jak policja
  • Odpowiedz
@conamirko: Przecież to jakiś odklejeniec, który myśli, że dorobi sobie +10 do męstwa, bo napisze, że ON WOLAŁBY ZGINĄĆ ZAMIAST KTOŚ INNY. To na wojnę. Ukraina, Gaza, można wybrać.
  • Odpowiedz
  • 27
@KRCZVSK raz pomogłem babie którą chłop n---------ł pięścią po ryju to później sama wyskoczyła do mnie z łapami że pobiłem jej misiaczka

Nigdy więcej.

Baba bita? Sama sobie winna i niech sama się broni.
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: Najpierw należy poczekać aż agresywny sebiks zada pierwszy cios komuś innemu, czy to pięścią czy to nożem. Potem zgodnie z prawem przystępujemy do pierwszej pomocy której podstawą jest zapewnienie bezpieczeństwa sobie. Dopiero potem można zadzwonić po pomoc na 112 powiedzieć wszystko po czym i tak przekierują na 999 lub 997 i trzeba powtórzyć drugi raz to samo.
  • Odpowiedz