Aktywne Wpisy
schwarzstork +11
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

jmuhha +1
z czego kojarzycie moj nick
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Typowe p---------e Mateusza na B2B, któremu o------o po zobaczeniu pierwszej faktury - OPa wyżej i Twoje tutaj.
@Ksiega_dusz: Ty się w internecie chwalisz, że chodzisz do psychiatry, bo się zmęczyłeś po 7 latach pracy. Zlituj się z pouczaniem innych.
Ja tam ich pracę zawsze bardzo szanuję, robota nudna, żmudna a w praktyce bardzo potrzebna
@Ksiega_dusz: A gdzie zdobędziesz te doświadczenie jak jeszcze w takiej branży nie pracowałeś? Nie wiem ile masz lat ale mental typowego PRLwskiego dziada - "ja to za darmo pięć lat żarłem g---o zanim zarobiłem pierwszy pieniądz więc i ty powinieneś". Zamiast się cieszyć, że czasy się polepszyły i np twoje dzieci już miałyby lepszą sytuację niż ty. Ale ty nie masz dzieci ani
@Ksiega_dusz: jak była w stanie to załapać, to w sumie spoko. Gorzej, jak 10 raz to samo tłumaczy się na 10 różnych sposobów i dalej nic.
@Ksiega_dusz: pół roku nauki rzeczy które opanowuje się potem w czasie okresu próbnego z marszu mając już obraz co jest ważne a co nie i nie ucząc się wszystkiego nieefaktywnie "na zapas" nie wiedząc co się przyda na codzień
już abstrahując, że ucząc się solo człowiek nabiera