Wpis z mikrobloga

#przegryw pamietam jak bylem maly i chcialem obejrzec „ratatuj” na polsacie. Po jakichs 10 minutach seansu przyszla mama i mnie zlala paskiem od spodni a telewizor wylaczyla. Tym sposobem nie znam zadnych popularnych bajek co lecialy po 20tej typu szrek, gwiezne wojny czy hari pota
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kref3x to trafił swój na swego bo samo myślę o Tobie. Nie mogę oglądać HP bo przegryw z neta mówi że w moim wieku tylko czytanie książek ale mam nadzieję że czytanie wpisów przegrywa też się liczy. Niezły psychologiczny żal kontent dajesz
  • Odpowiedz
  • 1
@PrinceAnon gdzie ja napisalem ci ze czegos nie mozesz ogladac? Wyraznie napisalem ci tlumoku ze JA JUZ NIE MAM OCHOTY TEGO OGLĄDAĆ, I NIE O TO CHODZI WE WPISIE!!!! W dupie mam czy ogladasz jakies bajeczki gosciu. Masz prymitywny mózg nie potrafisz dodawać faktów do siebie. Przeczytałeś wyraz hary poter i nawijasz o tym jakby mnie to interesowało w chociaż najmniejszym stopniu. Mysliślisz ze jak mi próbujesz narzucać swój styl życia
  • Odpowiedz
@Kref3x napisałeś że jako dorosły chlop nie będziesz oglądał. Ja jestem dorosły to już też nie mogę. Napisałem też o Shreku ale nie pasowało do płaczu to zapomniałeś? Nie próbuje Ci narzucać, robię beke że płaczesz w necie zebrana o plusy zamiast jak masz problem iść do specjalisty i go przepracować. A problem ewidentny bo strasznie agresywny jesteś ale to może za mało książek chyba że ich też nie mogłeś czytać
  • Odpowiedz
@Mysteri0nke chciałem się dowiedzieć czegos o tych ludziach, czego oczekują od tych wypocin i czy cokolwiek robią ze swoim życiem czy tylko wymyślaja co tu napisać żeby był plus śmiejąc się później z bab że wrzucają swoje foty na grupki o górach tak samo oczekując atencji
  • Odpowiedz
  • 0
@PrinceAnon tak, bo obejrzenie bajki jako dorosły by rozwiązały traumę z tego, że go matka biła w dzieciństwie jak próbował obejrzeć bajki xD
ale ty masz piękne postrzeganie świata, wszystko jest takie proste i bez ludzkich emocji
  • Odpowiedz
@kr4wy to jak tak dobrze tłumaczysz to wyjaśnij co mu daje pisanie na wypoku że biła go matka i ciągle żale? Od tego nie są specjaliści żeby przepracować traumy a nie zebroplusy jak atencyjne rozowpaski?
  • Odpowiedz