#przegryw pamietam jak bylem maly i chcialem obejrzec „ratatuj” na polsacie. Po jakichs 10 minutach seansu przyszla mama i mnie zlala paskiem od spodni a telewizor wylaczyla. Tym sposobem nie znam zadnych popularnych bajek co lecialy po 20tej typu szrek, gwiezne wojny czy hari pota
@PrinceAnon wiem o czym mniej wiecej to jest i jako dorosła osoba która nie czuje do tego sentymentu z dzieciństwa nie uwazam już tego za cos wartego obejrzenia. Z reszta nie o to w tym wpisie chodzilo
@Kref3x zalisz się że nie znasz bajek i udajesz dorosłego że nie możesz tego obejrzeć. Taki HP leci w tv co chwilę w późnych godzinach i rozumiem że tylko dzieci siedzą do 22 to oglądając?
@Kref3x ja nie rozumiem ludzi płaczacych w necie jakie to przegrywy nic nie robiąc z życiem i co z tego wynika? Ty piszesz ktoś komentuje mając z Ciebie beke
@Kref3x ojej ktoś chyba zaleca czytanie książek a sam nic nie czytał, takie bystre słownictwo kolego że bym zaczynał od oglądania tych Muminków jak koleżanka
@Kref3x: starej daty to nie powód, ja z babcią 20 lat temu oglądałem bajki i sama się cieszyła do telewizora na teksty ze shreka