Aktywne Wpisy

PanMaglev +109
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz

#simracing #iracing #f1 #assetocorsa
@Mccarone: A jeździłeś kiedyś prawdziwym samochodem?
Tzn. mam na myśli nie jazdę w ruchu ulicznym, a jazdę takim samochodem jakim grałeś na symulatorze po takim torze jaki masz w
@Mccarone: Znam takiego jednego który p-----------ł zdrowo w barierkę Skodą i żyje. Nie wiem co Ty wygadujesz za głupoty
Co kupiłes? logitecha? ze stojakiem do fotela typu wheel stand pro?
Jak chcesz mieć symulator jak dla zawodnika żeby w domu ćwiczył to sufitu ceny nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Direct drive, VR, dedykowany simrig, geje na load celu to taki przyzwoity zestaw żeby nie odczuwac zabawkowości, pewnie jakieś 10k PLN, nie wiem ile teraz takie
@Mccarone: xDDDDD
@Mccarone: tego trochę się trzeba nauczyć, bo owszem choćby ktoś Ci do prawdziwego samochodu wyścigowego wstawił kamerę transmitującą obraz na żywo na Twój monitor i którym sterował byś swoją kierownicą i pedałami w czasie rzeczywistym to na początek pewnie byłoby ciężko.
Tu jest jeszcze jedna fajna droga -
Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo radość z jazdy u mnie pochodzi z pokonywania samego siebie i ćwiczenia torów.
Przeciążeń nie ma, ale ostatecznie FFB przenosi sie na prawdziwe życie i lepsze czucie kół.