Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +387

trevoz +18
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

Przede wszystkim sam przed sobą powiedz, że wypstrykałeś wszystkie opcje. Spróbuj terapii dla par (w tym też indywidualnej). I daj im szanse (po kilku spotkaniach nic się nie zmieni)
Nie znamy perspektywy żony, moze ona też ma zastrzeżenia? Może sama jest przytłoczona "tym
@mirko_anonim: i masz rację
@MazurskiSmak: abstrachując od pytania opa - wg Ciebie ludzie się nie zmieniaja na przestrzeni 5-10 czy 15 lat?
To był proces, powolne wypadanie funkcji i to tylko wina autora że był na to ślepy aż do czasu jak sam stracił inercję xD aż mnie skręca z żenady że tacy ludzie mają dzieci, bo potem te dzieci też są krzywe przez baranów ich wychowujących
Może
2. Zainteresuj ją aktywnością fizyczną tzn - chodź na spacer z dzieciakami. Na basen itp.
3/4 etatu i ogarnianie dzieci to mnóstwo roboty, można nie mieć pary na nic innego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
czasami tez mam takie dni ze swoja po 20 latach znajomosci / malzenstwa, moze wartoby spedzic troche czasu razem, sam na sam,, oddac dzieciaki gdzies do rodziny a samemu wyskoczyc na weekend?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: 100% - mam właśnie w rodzinie dwa takie przypadki. Całe zycie poswięcone rodzinie i dzieciakom, a jak przychodzi co do czego to kop w dupę i ucieczka do bezdzietnej kolezaneczki. Nigdy nie warto poświęcić wszystkiego facetom, nikt nie doceni, zarobisz pod koniec tylko melę na ryj ze się nie rozwijałaś wystarczajaco między zmienianiem pieluch.